VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

REHA ERGİNER'DEN VEDA SİNYALİ

15 Mayıs 2015

Haber: Oğuz AKYÜZ Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, “Gelecek sezon kalacak mısınız?” sorusuna, “Şanlıurfaspor maçından sonra ...

Haber: Oğuz AKYÜZ

Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, “Gelecek sezon kalacak mısınız?” sorusuna, “Şanlıurfaspor maçından sonra açıklayacağım” dedi.

Dün gerçekleşen antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Erginer, çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“SEZONU İYİ BİR YERDE BİTİRMEK İSTİYORUZ”

“Son 2 maçımız kaldı. Biz ligi mümkün olduğunca yukarılarda bitirmek istiyoruz. 4 haftadır maç kaybetmiyoruz. Geçen haftada iyi bir futbol oynayarak, iyi bir skorla deplasmandan ayrıldık. Şanlıurfaspor maçı sadece bizim için önemli değil, play-off'taki bir çok takımı ilgilendiren bir maç. İyi bir şekilde hazırlanıyoruz. Amacımızı iyi futbol oynamak ve iyi bir skor almak. Bu iki maçta alabileceğimiz maksimum puanı alarak, sezonu iyi bir yerde bitirmek istiyoruz."

SEZON BAŞINDAKİ HEDEFLERE ULAŞTIK

“3 oyuncu dışında geçen seneden oyuncumuz yok. Tamamen yenilenmiş bir kadro yarattık. Bu kadro ile hedefimiz, yönetimle de yaptığımız konuşmada, maksimum ne yapabiliriz diye. Hedefimiz ilk 10'un içerisinde yer almaktı. Sezon içerisinde iyi futbol ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Zaman zaman da çıtayı yüksek yerlere çektik. Play-off çevrelerinde de dolaştık. Çıtayı yukarılara çektiğimiz zamanlardan sonra kaybedilen maçların ardından insanlarda bir hayal kırıklığı yaratmış olabilir. Başka düşünceleri olmuş olabilir.”

GİDECEK Mİ?

Basın mensuplarının gelecek sezon burada kalacak mısınız sorusuna Erginer, “Bu sorunun cevabını Şanlıurfaspor maçından sonra vereceğim. Başkanımıza Elağzıspor maçından önce düşüncelerimi ilettim” şeklinde cevap verdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.