VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU 20 BİN KİŞİYE SESLENDİ

19 Mayıs 2015

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bolu Belediye Meydanı’nda mahşeri bir kalabalığa seslendi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bolu Belediye Meydanı’nda mahşeri bir kalabalığa seslendi. Davutoğlu, coşkulu kalabalığı görünce coştukça coştu. Başbakan, kadın kolları ve gençlik kollarına özellikle teşekkür etti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu için Bolu Belediye Meydanı’nı dolduran yaklaşık 20 bin kişi miting başlamadan çok sıkı aramadan geçirilerek alana sokuldu. Sloganlarla alana giren binlerce kişi Ahmet Davutoğlu’nu beklediler. Düzce’deki mitingin ardından helikopterle Bolu’ya gelen Başbakan Davutoğlu, seçim otobüsünden eşi Sare Davutoğlu ile birlikte vatandaşları selamlayarak geldi. 

"MUHALEFET HEMEN KIVIRIYOR"

Başbakan Davutoğlu, muhalefete halk kahramanı Köroğlu’nda n örnekler vererek eleştirdi. Başbakan, “"Bir kez daha bu muhalefet partilerine buradan meydan okuyorum. Biz eğer iktidar olamazsak emaneti devrederiz. Kılıçdaroğlu, Bahçeli, Demirtaş siz sürekli seçim yenilgileriyle geldiniz, 'Gider misiniz' diye soruyoruz, hemen kıvırtıyorlar. Hiçbirinde Köroğlu ahlakı, yiğitlik, mertlik yok. Çünkü bizim gibi milletle beraber yürümüyorlar. Biliyorlar ki millet onlara hiçbir zaman, hiçbir emanet vermeyecek. Onlara ‘Tek başınıza iktidar olacak mısınız, iddianız var mı' diye soruyoruz, hepsi diyorlar ki 'Oylarımızı korusak yeter' Peki bunların hesapları ne? Hesap hepsini bir araya getirip AK Parti'yi durdurabilmek. Üçü birden bir de paralel, 12 yıllık birikimimizi yıkmak istiyorlar ve düşünceleri şu, Dört yanlış bir doğruyu götürür diye düşünüyorlar” diye konuştu.

"BOLU DAĞI TÜNELİ'Nİ BİTİREN BİZİM AŞKIMIZDI"

 Başbakan Ahmet Davutoğlu ayrıca, Bolu Tüneli'nin projesini 1990'da yaptılar, 1993'te temel attılar. Aradan 4 cumhurbaşkanı, 15 hükümet geçti, Bolu Tüneli yapılamamıştı. Kurucu genel başkanımız, başbakanımız o zaman Recep Tayyip Erdoğan, hükümeti kurana kadar milim mesafe ilerlememiş. Hatta biz iktidara geldiğimizde 'Burayı depo mu yapsak' diye bir takım planlar yapılıyordu. Ama iktidara geldik, Bolu Tüneli'ni açtık. Bolu Dağı'nda tüneli açan makineler değildi, biriken bir takım paralar da değildi. Çünkü bize hazine tamtakır teslim edilmişti. Bolu'yu delen neydi biliyor musunuz? Bizim milletimize olan aşkımız, Bolu Dağı'nı tünelle geçen Ferhat'ın millete aşkıydı. Biz geldik mi millet irade etmişse Bolu Dağı'nı da olabilecek dağları da engelleri de geçeriz ve milletin istediğini yaparız, millet iradesini hakim kılarız" dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.