VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

25 Mayıs 2015

CHP Bolu Milletvekili ve Milletvekili adayı Tanju Özcan, İzzet Baysal Küçük Sanayi sitesinde esnafı ziyaret ...

CHP Bolu Milletvekili ve Milletvekili adayı Tanju Özcan, İzzet Baysal Küçük Sanayi sitesinde esnafı ziyaret etti. Özcan bir traktörün koltuğuna oturarak çiftçiye de seslendi ve iktidar partisi olmaları durumunda mazot fiyatlarının 1,5 TL olacağının sözünü verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayı Tanju Özcan çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. İzzet Baysal Küçük Sanayi Sitesinde esnafı ziyaret eden ve 7 Haziran seçimleri için destek isteyen Tanju Özcan, çiftçilere de seslenerek, traktör koltuğuna oturup mazot fiyatının 1,5 TL olacağını söyledi.

“BU HÜKÜMET YILLARCA OYU KÖYDEN ALDI, YUMURTAYI ZENGİNE YUMURTLADI”

Traktörün üzerine çıkıp açıklama yapan Tanju Özcan, “ Bu traktör için litresine 4 TL’yi aşkın bir ücret verilip benzin istasyonundan mazot alınıyor. Ama gemi sahipleri ve yat sahipleri Türkiye’de vergisiz mazot kullanıyor. Yani 1,5 TL’den alıyor. Biz de diyoruz ki, 7 Hazirandan sonra işte bunun gibi traktörlere biz mazotu 1,5 TL’den vereceğiz. Traktör sahipleri gidecekler, belgesini gösterecekler ve 1,5 TL’den mazotunu alacaklar. Sonra ne yapacak bu traktör sahibi, gidecek tarlasını sürecek, ormanda üretim yapacak. Yani para kazanacak köylümüz. Üretmesine yardımcı olmaya çalışıyoruz. Öteden beri şunu söylüyoruz, biz köylüye ucuz mazot, vergisiz mazot vereceğiz diyoruz. Bunlar gemi sahiplerine, yat sahiplerine, uçak sahiplerine ucuz mazot veriyorlar. Yani Yukarısokulu teyzemin sözünü hatırlamamak mümkün değil. Defalarca tekrar ettim şimdi de tekrar ediyorum. Bu hükümet zaten yıllarca yemi köylüden yedi, oyu köyden aldı, yumurtayı zengine yumurtladı. Bu traktörün üstünden söylüyorum, Genel Başkanımızın sözünü ben de tekrar ed

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.