VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MEHMET EMİN GÜZ ANA DUASIYLA...

25 Mayıs 2015

Ak Parti Bolu Milletvekili adayı Mehmet Emin Güz, doğduğu yer olan Göynük’te vatandaşların yoğun ilgisiyle ...

Ak Parti Bolu Milletvekili adayı Mehmet Emin Güz, doğduğu yer olan Göynük’te vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanıyor. Güz, annesinin hayır duasını aldıktan sonra vatandaşlarla bir araya geldi. Göynüklüler Güz’ü, “Hoşgeldin Mehmet Emin. İyi gördük seni. Aslan bu aslan. Bir tanedir. Başbakan olacak adamdır” sözleriyle karşıladılar.

Ak Parti'nin çalışkan adayı Mehmet Emin Güz, seçim çalışmaları kapsamında Göynük'te vatandaşlarla bir araya geldi. Göynük'te Kuyupınar ve Safranlar Çiftlik hacet Bayramına katılan Mehmet Emin Güz, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Bayrama katılan vatandaşlarla selamlaşan Mehmet Emin Güz, 7 Haziran seçimlerinde destek ve dua istedi. Bayrama katılan çocuklara oyunca dağıtan Mehmet Emin Güz, Safranlar Çiftlikteki Şeyh Hüsnü Efendi türbesini ziyaret etti. Dua okuyan Mehmet Emin Güz daha sonra Göynük'e geçerek seçim çalışmalarına devam etti.

ANNESİNİN DUASINI ALDI

Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan, Göynük İlçe Başkanı Mehmet Demiröz ve teşkilat üyeleri ile birlikte Sofuali Mahallesine giden Mehmet Emin Güz ilk olarak 80 yaşındaki annesi Münevver Güz'ün hayır duasını aldı. Annesinin elini öpen Mehmet Emin üz daha sonra mahallede ziyaretlere başladı. Kapı kapı dolaşan Mehmet Emin Güz'ü gören vatandaşlar, “Hoşgeldin Mehmet Emin. İyi gördük seni. Aslan bu aslan. Bir tanedir. Başbakan olacak adamdır” diyerek destek verdiler. TOKİ'de de kapı kapı dolaşan Mehmet Emin Güz, destek ve dua istedi.

GÖYNÜK DEVLET HASTANESİ İNŞAATINI İNCELEDİ

Mehmet Emin Güz daha sonra yapımı devam eden 15 yataklı İlçe Entegre Devlet Hastanesinin inşaatını inceledi. Yetkililerden bilgi alan Mehmet Emin Güz, hastanenin en kısa sürede bitirileceğini belirtti.

Göynüklülerin en kısa zamanda hastaneye kavuşacağını açıklayan Mehmet Emin Güz, “Gönük'te vatandaşlarımızla bir araya geldik. Kuyupınar ve Çiftlik türbesi hacet bayramlarına katılık. Yıllardan beri Göynüklülerin arzu ettiği ancak kavuşamadığı hastanenin yapım aşamasında sona gelindi. Göynüklülerin modern bir hizmet alabilmelerinin sağlanması için 15 yataklı ilçe entegre hastanesi son hızla yapılıyor. En ksıa sürede vatandaşlarımızın hizmetine girecektir. Ak Parti siyasi hareketinin en önem verdiği konuarlın başında sağlık geliyor. Bu da insan hayatıyla örtüşmektedir” dedi.

EVDE BAKIM HİZMETLERİMİZDEN 4 BİN KİŞİ FAYDALANDI

Evda bakım ve rehabilitasyon hizmetlerinden faydalanan hasta sayısını açıklayan Mehmet Emin Güz, “Hastanelere gelemediği için sağlık hizmeti alamayan yatağa bağımlı hastalarımızı evlerinde tedavi ediyoruz. Bu hizmet daha önce yapılmıyordu. Bolu'da 4 bin 47 hastamız evinde bakım ve rehabilitasyon hizmetleri ile tedavi edildi. İhtiyacı olupta talepte bulunan her vatandaşımız bu hizmetten faydalanacaktır. Ülke genelinde ise 510 bin 352 hastamız bu hizmetimizden faydalanmıştır. Bu vicdan ve merhamet devleti ile insanlık onurunu ön plana alan çalışmalardan bir tanesidir. İnşallah hizmetlerimizi önümüzdeki dönem arttırarak devam ettireceğiz. 1 konuşan 2 çalışan değil, 3 çalışan vekil ile Bolu'yu Ankara'da temsil edeceğiz” diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.