VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ROMAN VATANDAŞLARDAN BAŞKANA BÜYÜK İLGİ...

4 Haziran 2015

Doğancı Köyü’nde Büyüksu Deresi’nin kenarındaki mahallede ikamet eden roman vatandaşları ziyaret eden Başkan Yılmaz sıkıntıları ...

Doğancı Köyü’nde Büyüksu Deresi’nin kenarındaki mahallede ikamet eden roman vatandaşları ziyaret eden Başkan Yılmaz sıkıntıları dinledi.

Belediye meclis üyeleri ve daire müdürlerinin katıldığı toplantıda Roman vatandaşlar Başkan Yılmaz’ı davullarla karşıladı. Roman vatandaşlara oyunlarında eşlik eden Başkan Yılmaz, daha sonra talepleri dinledi. Daire müdürlerine taleplerin yerine getirilmesi konusunda talimat veren Başkan Yılmaz, “Sizlerle sık sık bir araya gelmeye çalışıyoruz. Bizden bir isteğiniz olduğu taktirde yerine getirmeye çalışıyoruz. Sorunlarının çözümü için daire müdürlerimizle birlikte sizleri ziyaret etmek istedik ”diye konuştu. Roman vatandaşlar Başkan Yılmaz’a sorunlarını dile getirerek ziyaret nedeniyle teşekkür etti. Roman vatandaşlar “Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Ne zaman istesek bizim yanımızda. Bize bugüne kadar verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Bizler Başkanımızın her zaman arkasındayız” diye konuştular.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.