VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KIZ KARDEŞLER ÖLÜMDEN DÖNDÜ

12 Haziran 2015

Çaydurt’ta sabah saatlerinde karne almaya giden iki kız kardeş ölümden döndü. İki kız kardeşe otomobil ...

Çaydurt’ta sabah saatlerinde karne almaya giden iki kız kardeş ölümden döndü. İki kız kardeşe otomobil çarparken, yaralanan kardeşler tedavi altına alındı.

 Edinilen bilgiye göre, kaza D-100 karayolunun Çaydurt mevkiinde meydana geldi. Metin Hasçelik kontrolündeki 06 TYE 45 plakalı otomobil, Çaydurt mevkinde yolun karşısına geçmeye çalışan 5 yaşındaki Şeyda Çalışkan ve ablası ve 11 yaşındaki Sevval Çalışkan'a çarptı. Kazada yaralanan kız kardeşler 112 sağlık ekipleri tarafından İzzet Baysal Uygulama ve Araştırma Merkezi Köroğlu Ünitesi Acil Servisi’nde kaldırılarak tedavi altına alındı. Kardeşlerin sağlık durumlarının iyi olduğu ifade edildi. 

Öte yandan, kız kardeşlerin karne almak için okullarına gittikleri ifade edildi. Kız kardeşler, 50 metre uzaklıkta bulunan üst geçitten geçseler kaza meydana gelmeyecekti. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

3 yorum yapılmış
  • melungeon14
    11 Haziran 2015 • 11:00
    bu karayollarıda icene şerefsiz öyle yerlere yaya üst geçit veye alt geçit yapsana...araba kullanıcıları başlı başına bir dert son gaz gidiyorlar..kendileri geberse neyse aslında surat yapıb kaza yapana acımayacaksın....şehir yerleşim yeri okadar surat olurmu dikkat edeceksin...
  • aa
    15 Haziran 2015 • 11:00
    Anne baba bu çocukları başı boş bırakmasa Hiç bir şey olmazdı aile sorumsuz olmasın yorum yapan şerefsiz de bilip bilmeden konuşma ..
  • seval
    15 Haziran 2015 • 11:00
    Her anne çocuğu ile beraber karne almaya gidiyor bu annenin ne işi varmış ta tek bırakmış bu çocukları
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.