VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MAHMUT ALAN, TEPKİ İÇİN TABUTA GİRDİ..

14 Haziran 2015

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bolu İl Başkanı Mahmut Alan, D-100 karayolunun Çaydurt geçişinde sık sık ...

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bolu İl Başkanı Mahmut Alan, D-100 karayolunun Çaydurt geçişinde sık sık yaşanan ölümlü trafik kazalarına tepki göstererek, tabuta girdi.

  Büyük Birlik Partisi Bolu İl Başkanı Mahmut Alan, Bolu’nun merkeze bağlı Çaydurt köyünü ikiye bölen D-100 karayolunda yaşanan kazalara ve ölümlere karşı önlem alınması için eylem düzenledi. Önceden hazırlanmış bir tabutun içerisine giren Alan, köylü vatandaşların omzunda kazaların yaşandığı bölgeye götürüldü. Jandarma ve polis ekiplerinin güvenlik önlemi aldığı bölgeye Karayolları Bölge Müdürlüğü’nden bir yetkilinin gelmesi istendi. Karayolları 41. Bölge Şefi İlkay Aktuğ talep üzerine olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. BBP Bolu İl Başkanı Mahmut Alan, Aktuğ’un gelmesiyle birlikte tabuttan çıkarak Aktuğ’a taleplerini iletti. Köyün ortasından geçen D-100 karayolunun sık sık ölümlere neden olduğunu ve önlem alınması gerektiğini belirten Alan, "Biz size taleplerimizi ilettik. Eğer buraya iki ay içerisinde hizmet gelmezse buradan hiçbir aracın geçişine izin vermeyiz. Devlet halka hizmet getirmek mecburiyetinde en kısa zamanda burası için önlem alınmasını istiyoruz" diye konuştu.

  Karayolları 41. Bölge Şefi İlkay Aktuğ ise yaptığı incelemelerin ardından, “Siz taleplerinizi iletin ben de takipçisi olacağım. Herhangi bir mağduriyet varsa gereken yapılır” dedi.

  Kalabalık grup eylemin ardından olaysız şekilde dağıldı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.