VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR'DA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR ...

15 Haziran 2015

Boluspor’u 2015-2016 futbol sezonunda kimin çalıştıracağı hemen hemen belli oldu. Kırmızı beyazlılar, Elvir Baljić ile ...

Boluspor’u 2015-2016 futbol sezonunda kimin çalıştıracağı hemen hemen belli oldu. Kırmızı beyazlılar, Elvir Baljić ile bugün Bolu’da bir görüşme gerçekleştirdi. Boliç, gazetecilere, “Boluspor’la anlaştım, ama yazmayın” dedi.

 Boluspor’da teknik direktör bilmecesi çözülüyor. Reha Erginer’in takımdan ayrılmasıyla birçok teknik adamla masaya oturan kırmızı beyazlı transfer komitesi Elvir Baljić ile anlaşmaya vardı.

 KARİYERİ ÇOK PARLAK

1974 yılında Saraybosna’da dünyaya gelen Elvir Baljić, Türkiye’de Fenerbahçe, Bursaspor, Galatasaray, Konyaspor, Ankaragücü ve İstanbulspor takımlarında forma giydi. Elvir Baljić, yurt dışında ise Real Madrid ve Rayo Vallecano’da futbol yaşantısını sürdürdü.

 Elvir Baljić, 2010 yılında ise Bosna-Hersek milli takımının yardımcı antrenörlüğünü yapmıştır. Bosnalı teknik adam, Saffet Susiç'in yardımcılığını yapmıştır.

1 yorum yapılmış
  • yuksel14
    14 Haziran 2015 • 11:00
    bence yanlış tercih....çünkü türkiye ligindeki hele ptt.ligindeki oyuncuları hiç tanımaz nasıl bulupta tıransfer edecek......,
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.