VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'NUN YOL SORUNU BİTECEK..

16 Haziran 2015

    Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Belediyesi tarafından şehrin önemli noktalarında gerçekleştirilen yol çalışmalarını basın ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Belediyesi tarafından şehrin önemli noktalarında gerçekleştirilen yol çalışmalarını basın mensuplarıyla beraber inceledi. Başkan Yılmaz, inceleme gezisi sırasında çalışmalarla ilgili gazetecilere bilgiler verdi.

 Bolu Belediyesi tarafından şehrin birçok noktasında gerçekleştirilen yol çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Gerek yeni yol açma gerekse genişletmelerin yapıldığı çalışma alanlarına Bolu’da görev yapan basın mensupları ile bir gezi düzenleyen Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, çalışmaları yerinde inceledi. Gezi sırasında her çalışmanın olduğu alanda gazetecilere detaylı bilgiler veren Yılmaz, “Bizim Bolu ile ilgili bir planlamamız var. Yaptığımız tüm çalışmalar bu planlama dahilinde ilerliyor. Yol çalışmaları konusunda çok iyi bir noktaya geldik ve daha da çok çalışarak bunu daha iyi noktalara getireceğiz. Şehrin birçok kilit noktalarında gerek yeniden açtığımız yollarla gerekse mevcudun üzerinde yaptığımız genişletme çalışmalarıyla Bolu’yu trafik ve yol konusunda çok ileri nokraya getireceğiz. Bu konu ile ilgili çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir” dedi.

3 yorum yapılmış
  • nasıyani
    16 Haziran 2015 • 11:00
    hangi noktaya kaç km yol yapılıyor ne durumda nezaman bitecek bu nasıl bir haber ucu yok başı yok işinize biraz saygı gösterin bu yorum size editör.
  • sabahattin aslan
    16 Haziran 2015 • 11:00
    başkanım sağlık mahallesi ile kültür mahallesini birbirinden ayıran bulvar kanala kadar köstebek yuvası misali hoplaya zıplaya zikzaklar çizerek ilerlemeye çalıştığımız buna rağmen araçlarda yürüyüşünde ciddi hasarlara sebebiyet vermektedir bu kötü durum boluya,sağlık mahallesine, kültür mahallesine, sarıcalara ve salıbeylere hiçmi hiç yakışmamaktadır orta refüzlü bölümüş ortada süs bitkileri olan ve modern aydınlatma direkleri ile süslenmiş bir cadde istiyoruz gerekenin yapılmasını sabırla sizin bizi sandıklarda beklediğiniz gibi özlemle bekliyoruz.
  • fatih
    18 Haziran 2015 • 11:00
    bolunun yol sorunu bitmez yol yokki boluda
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.