VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER... (18.06.2015)

18 Haziran 2015

 1- Banaz Köyü İmamlar Mahallesi halkından;  Arçelik'den emekli Ahmet BOZKURT'un eşi, Faruk ve Fatih BOZKURT'un annesi, ...

 1- Banaz Köyü İmamlar Mahallesi halkından;  Arçelik'den emekli Ahmet BOZKURT'un eşi, Faruk ve Fatih BOZKURT'un annesi, Köroğlu Hastanesi Personeli Ahmet KAYA ve Nazife KAYA'nın ablası; Huriye BOZKURTHak'kın rahmetine kavuşmuştur.

      Cenazesi bugün Banaz Köyü İmamlar Mahalle Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

      2- Kızılağıl Köyü Karamanlar Mahallesi halkından;  Emine YILDIZ'ın eşi, Hacer MÜLAYİM, Zeynep KADAŞ, Fatma ÇALIŞKAN ve Cansu YILDIZ'ın babaları, Niyazi ve merhum Nazmiye YILDIZ 'ın oğlu; İbrahim YILDIZHak'kın rahmetine kavuşmuştur.

      Cenazesi bugün Kızılağıl Köyü Karamanlar Mahalle Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

      3- Kıbrıscık Deveören Köyü halkından; Hafize ALTUNBAŞ, Zeliha ERTEKİN, Ayşe ÖZDOĞAN, Hatice ve Fadime ERHAN 'ın anneleri, Gülizar ve Arzu ERHAN'ın gelini, Vedat, Sedat, Murat ve Ahmet ERHAN 'ın babaannesi; Meryem ERHAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

      Cenazesi bugün Kültür Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

      4- Malatya halkından; merhum sağlık memuru Mehmet DEVECİ'nin eşi, deftardarlıkdan emekli Cemile TUNCEL, Avukat Begüm TUNCEL, Müge GÜROL , İsmail GÜROL, Şevket ve Serdar DEVECİ'nin anneannesi, Alican ve Gülce DEVECİ'nin babaannesi; Döndü DEVECİ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

      Cenazesi bugün Beşkavaklar Mahallesi Öksüz Tekke Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra  Çığırtkanlar Mezarlığı'na defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.