VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MURSİ'YE VERİLEN İDAM CEZASINA TEPKİ

19 Haziran 2015

AK Parti İl Gençlik Kolları üyeleri, Mısır'da darbeyle görevinden uzaklaştırılan seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'ye verilen ...

AK Parti İl Gençlik Kolları üyeleri, Mısır'da darbeyle görevinden uzaklaştırılan seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'ye verilen idam cezasını lanetledi. Gösteriye AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın’da destek verdi.   

Mısır’ın darbe ile devrilen seçilmiş Cumhurbaşkanı Mursi’ye verilen idam cezasının onanması, Bolu'da Cuma namazı sonrası protesto edildi. AK Parti Bolu İl Gençlik Kolları Üyeleri, Belediye Meydanında yaptıkları açıklama ile Mursi ve arkadaşları hakkında alınan idam kararına tepki gösterdi. Mısır'da verilen idam kararlarını hukukun, adaletin, insan hak ve hürriyetlerinin idamı olduğunu savunan Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Sönmezel, idam kararına tepki göstererek "Halkın oylarıyla seçilen bir lider ve arkadaşlarını darbeyle devirip idama mahkum etmek, bir mahkeme hükmünün icrası değil, açık ve adi bir cinayettir" dedi.

İPLE SALLANDIRDILAR

Düzenlenen eylemde gençler, Belediye Meydanı ile Yukarı Çarşıyı birbirine bağlayan yürüyen merdivenlerin üstüne kefen giyerek ipe sallandırılan iki adet insan maketi astı. Üzerlerinde "Sessiz kalma" yazıları bulunan maketler merdivenlerden inen halkın büyük dikkatini çekti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.