VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP'DE GÖREV DEĞİŞİMİ

25 Haziran 2015

CHP’de Gençlik Kolları Başkanı Eda Bayraktar, görevini Recep Asarkaya’ya devretti. Görevi süresinde başarılı işlere imza ...

CHP’de Gençlik Kolları Başkanı Eda Bayraktar, görevini Recep Asarkaya’ya devretti. Görevi süresinde başarılı işlere imza atan Bayraktar veda açıklamasında, “Büyük lider Atatürk'ten kalan miras, sonsuz saygı duyduğum dürüst Ecevit'le nasıl 'demokratik sol' olduysa; o yolda ilerlemenin gerekliliğine inandım” dedi.

Eda Bayraktar açıklamasında,  “Bizler Cumhuriyeti kuranların partisi CHP'nin dinamik, atik, bilinçli, duyarlı, politik sosyal demokrat gençleriyiz. Görevi devraldığım günden bu yana bu özelliklerin birinden bile taviz vermemeye özen gösterdim. Büyük lider Atatürk'ten kalan miras, sonsuz saygı duyduğum dürüst Ecevit'le nasıl 'demokratik sol' olduysa; o yolda ilerlemenin gerekliliğine inandım. Bu ruhla Cumhuriyet Halk Partisi kapısının her daim sola açık kalması gerektiğini düşündüm. Protokolün ve hiyerarşik dizilimin verimliliğine inanmadım. Halkın 'seviyesine inilecek' bir yerlerde olduğunu düşünmedim. Yaşımı 24'ten 35'e yükseltecek kıyafetlerle büyüklerime benzemedim. Gençtim, kimseyi taklit etmeden genç kaldım. Bir ideolojiye körü körüne bağlı olmanın toplumsal yaralar açtığını gördüm. Okudum, yaşadım, gördüm ve humanist oldum. Tüm genç arkadaşlarıma da tavsiyem budur” ifadelerini kullandı.

‘ESAS OLAN CUMHURİYET HALK PARTİSİ’DİR’

“Bizler oğulcuğuna bırakacağı gemiler, gayrimenkuller, kasalar dolusu milyonlar için halkını satan zihniyetin değil; kaçırılan uçakta oğlu olduğu halde 'devlet eşkıyaya taviz vermez' diyen namuslu İnönü'nün gençleriyiz. Ben, bana verilen görev süresince elimdeki bayrağı ileri taşımak için yürüdüm. Çünkü esas olan Cumhuriyet Halk Partisi idi. Şimdi taşımaktan gurur duyduğum bu bayrağı en az kendim kadar emin olduğum bir kardeşime veriyorum. CHP Bolu Gençlik Kolları'nın bayraktarlığını beni bu yolda asla yalnız bırakmayan, yeri geldiğinde benden fazla gayret gösteren Recep Asarkaya'ya devrediyorum. Genel Başkanımız sayın İrfan İnanç Yıldız'ın onayıyla bugün gerçekleşen bu değişiklik Bolu örgütünü memnun edecek düşüncesindeyim. Umuyorum ki tüm yıpratma girişimlerinden uzak, temiz bir görev dönemi geçirir. Kendisine ve gençlik kollarına başarılar diliyorum.”

1 yorum yapılmış
  • Uğur Arslanoglu
    25 Haziran 2015 • 11:00
    Sevgili Yegenim Eda hayatında daha çok başarılara İmza Atacagına Inanıyorum Allah Yolunu Açık Etsın
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.