VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÜLKÜCÜLERDEN TÜRKMELERE YARDIM

1 Temmuz 2015

Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Adem Evcil ve ocak üyelerinin Ramazan Ayı dolayısıyla başlattıkları “ ...

Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Adem Evcil ve ocak üyelerinin Ramazan Ayı dolayısıyla başlattıkları “ Bir Kapıya Bir Kumanya” kampanyası devam ediyor. Bolu'dan toplanan yardımlar Doğu Türkistan, Telafer’den ve Kerkük’ten gelen Türkmen ailelere gönderildi.

Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Aden Evcil tarafından organize edilen kampanyayla Bolu’da ihtiyaç sahiplerinin evlerine teker teker gıda yardım kolisi dağıtılıyor.

TÜRKMEN VATANDAŞLARA GÖNDERİLDİ

Yapılan yardımların 100 kolisi ise Doğu Türkistan, Telafer’den ve Kerkük’ten gelen Türkmen vatandaşlara teslim edilmek üzere Ülkü Ocakları Genel Merkezi’ne teslim edilirken, kampanyanın amacına ulaştığını belirten Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Adem Evcil, “Göreve geldiğimde beri elimden geldiği kadar yardıma muhtaç olan vatandaşlarımıza destek olmaya çalıştım. Ramazan ayı boyunca da desteğimizi sürdürmek için güzel bir kampanya başlattık. Bizlere çok güzel destekler verildi ve bizlerde bu destekleri ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımıza erzak olarak sunduk. Önümüzdeki yıllardaki Ramazan aylarında ve bazı milli günlerimizde bu tür kampanyalarımızı sürdüreceğiz. Ramazan ayının hayrını Allah bize sağlımız el verdiği sürece nasip etsin" dedi.

"KAMPANYA BİR HAFTA DEVAM EDECEK"

"Bizlerde yardıma muhtaç insanlarımıza hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Kampanya çerçevesinde, hayırsever vatandaşlarımızdan 250 yardım kolisi topladık. Bunların 100 tanesini Doğu Türkistan, Telafer’den ve Kerkük’ten gelen Türkmen vatandaşlara teslim edilmek üzere Ülkü Ocakları Genel Merkezine teslim ettik. 40 koli Gerede ilçesi ve köylerine, 30 koli Göynük ilçesi ve köylerine, 80 kolide Bolu merkezde bulunan ihtiyaç sahiplerine teslim edildi. Kampanyamız bir hafta daha devam etmektedir. Bir koli de 10 koli verenden de Allah Razı olsun. Kampanyamıza destek olmak isteyen hayırsever vatandaşlarımızın Ziraat bankası IBAN 8800 0100 0050 3519 3811 5001 hesap numarasına destekte bulunabilirler.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.