VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP İL BAŞKANI KARSU'DAN MHP'YE SERT SÖZLER

2 Temmuz 2015

CHP İl Başkanı Kazım Karsu, “Ülkemizin en zor ve kritik süreçlerinde MHP'nin AKP payandalığı yapması bugün ...

CHP İl Başkanı Kazım Karsu, “Ülkemizin en zor ve kritik süreçlerinde MHP'nin AKP payandalığı yapması bugün de bizleri şaşırtmadı. MHP, PKK ile pazarlık yaptığını önce şiddetle reddedip sonra 'Ben görüştüm, devlet görüştü" diye itiraf edenlerle birlikte AKP'nin adayı İsmet Yılmaz'ı meclis başkanı yaptı” dedi.

“SAVAŞ SEVİCİLİĞİ YAPAN MHP…”

TBMM Başkanlık seçimlerinde AK Parti’nin adayı İsmet Yılmaz’ın MHP’nin çekimser kalmasıyla seçilmesinin ardından muhalefetten sert eleştiriler gelemeye devam ediyor. CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, “Ülkemizin en zor ve kritik süreçlerinde MHP'nin AKP payandalığı yapması bugün de bizleri şaşırtmadı. 2007 yılında Abdullah Gül'ün köşke çıkmasında MHP'nin yardımları olmuştu. 2008 yılımda türban sorunu bahanesiyle dinī istismar yaparken AKP'nin yanında yine MHP vardı. 2012 yılında Türk eğitim sistemini baltalayan, bilimsel ve çağdaş eğitimden uzak 4+4+4 sistemi MHP'nin desteğiyle hayata geçti. 2013 yazında gençlerimiz Gezi'de tüm Türkiye için yasaklara ve kötü gidişata karşı mücadele verip canından olurken MHP yine AKP'nin yanındaydı. Sözde muhalefet partisi bu gençlerin ölümüne hiç ses çıkarmıyordu. Savaş seviciliği yapan MHP sınır ötesi tezkeresinde de AKP'ye koltuk değneği oldu” dedi.

“SAYIN BAHÇELİ HASSASİYETLERİNİZE NE OLDU”

“Bugün terör örgütü uzantısı olarak nitelediği partiyi mecliste yok sayıyor ve ortak paydada buluşmayı reddediyor. Hassasiyetlerini çiğnememe ve o partiyle birlikte hareket etmeme yanlısı bir politika güdüyor. Ancak PKK ile pazarlık yaptığını önce şiddetle reddedip sonra "ben görüştüm, devlet görüştü" diye itiraf edenlerle birlikte AKP'nin adayı İsmet Yılmaz'ı meclis başkanı yaptı. Sayın Bahçeli'ye soruyorum: Hassasiyetlerinize ne oldu? Kritik zamanlarda AKP'ye koltuk değnekçiliği yapmak sizin tüzüğünüzde mi yazıyor? En son gelişmelerden rahatsız olduğunu gözlemlediğim bazı MHP seçmeninin de, bizim de endişemiz ortaktır. Olayları dikkatle izliyoruz.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.