VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MEHMET AYDIN ÖZCAN'A YÜKLENDİ...

2 Temmuz 2015

MHP İl Başkanı Mehmet Aydın, Bahçeli’yi AKP’nin koltuk değneği olmakla suçlayan CHP’li Özcan’a “CHP, AKP ...

MHP İl Başkanı Mehmet Aydın, Bahçeli’yi AKP’nin koltuk değneği olmakla suçlayan CHP’li Özcan’a “CHP, AKP ile koalisyon kurarsa istifa edecek mi?” diye sordu. Aydın “Süleyman Şah türbesinden kaçan Sıvışma Bakanı İsmet Yılmazı da desteklemedik, daha önce kaset skandalı ile gündeme gelip Genel Başkanlığı bırakan Deniz Baykalı' da” dedi.

TBMM Başkanlık seçimlerinden AK Parti’nin Adayı İsmet Yılmaz’ın MHP’nin oylarını geçersiz olarak kullanması ile Başkan seçilmesinin yankıları sürüyor. CHP’li Özcan’ın seçimler sonrası yaptığı açıklamada Bahçeli’yi AKP’nin koltuk değneği olmakla suçlamasına MHP İl Başkanı Mehmet Aydın sessiz kalmadı. Aydın, “Milliyetçi Hareket Partisi seçim sonrası oluşan meclis aritmetiğinde bir blokla hareket etmekten ziyade son derece ilkeli ve kararlı tutumunu meclis başkanlığı seçiminde göstermiştir. MHP meclis başkanlığı seçiminde son turda kendi adayı olmadığı için oy kullanmamıştır. Sonuç olarak AKP’nin adayı İsmet Yılmaz seçilmiş, bazı kesimler bunun sebebi olarak MHP’yi suçlamaktadır. MHP, CHP’nin adayını destekleseydi bu sefer AKP suçlayacaktı” dedi.

Eğer CHP, AKP ile koalisyon kurarsa Özcan istifa edecek mi?

Kendi adaylarını sonuna kadar desteklediklerinin altını çizen Aydın, “Milliyetçi Hareket Partisi, Süleyman Sah türbesinden kaçan Sıvışma Bakanı İsmet Yılmazı da desteklememiştir. Daha önce kaset skandalları yüzünden ilkelerinden ödün vermeyerek altı tane milletvekili adayını dahi taviz vermeyen Milliyetçi Hareket Partisi, kaset skandalı ile gündeme gelip Genel Başkanlığı bırakan Deniz Baykalı' da desteklememiştir. Madem tek adayı destekleyecektik. O zaman daha 10 ay önce CHP kendi çatı adayı Ekmelettin İhsanoğlu’nu neden desteklemedi? Tanju Özcan demiş ki , ‘MHP, AKP’nin koltuk değneği oldu’ Kendisine soruyorum; Eğer CHP, AKP ile koalisyon kurarsa Özcan istifa edecek mi? Yüreği yetiyorsa cevaplasın” şeklinde konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.