VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YENİ TRANSFER JONATHAN REİS'İ TANIYALIM...

6 Temmuz 2015

Boluspor Brezilya’nın Bahia takımında forma giyen Jonathan Reis ile anlaşırken oyuncunun Pazartesi akşam saatlerinde Bolu’ya geleceği ...

Boluspor Brezilya’nın Bahia takımında forma giyen Jonathan Reis ile anlaşırken oyuncunun Pazartesi akşam saatlerinde Bolu’ya geleceği öğrenildi. Henüz 17 yaşında Avrupa kulüplerinin dikkatini çeken Reis, 19 yaşında Hollanda’nın köklü kulübü PSV Eindhoven transfer oldu. Futbol hikayesi PSV ile şekillenen yıldız adayının karıştığı olaylar Hollanda basınında büyük yankı uyandırdı.

Hollanda'da kariyeri devam ederken uyuşturucu ve alkol bağımlısı olan oyuncu kısa bir süre tedavi olduktan sonra futbola tekrar geri döndü. 2015 – 2016 sezonunda Boluspor’da forma giymesi beklenen oyuncunun performansının nasıl olacağı Avrupa ve Türkiye’de şimdiden merak konusu oldu.

 ÖZEL HABER: OĞUZ AKYÜZ

 Boluspor transfer çalışmalarını hızlandırdı. Daha önce Bolu’ya getirdiği genç oyuncu ülkesi Brezilya’ya dönmüş ve kırmızı beyazlı takımdan zaman istemişti. Verilen sürenin sonunda kararını Boluspor’dan yana kullanan 26 yaşındaki Reis’in Pazartesi akşam saatlerinde Bolu’da olması bekleniyor. 

Jonathan Reis kimdir?  Futbola ülkesi Brezilya’nın Atlético-MG takımda başlayan Jonathan Reis bu takımda gösterdiği perfonmans ile birçok avrupa kulübünün dikkatini çekti. 19 yaşına geldiğinde PSV Eindhoven’a transfer olan oyuncu kariyerine bu kulüpte devam etti. PSV takımı ile 2008 – 2011 yılları arası 34 maça çıkan genç oyuncu 17 gol atarak isminden söz ettirmeye başladı. 2011 yılında Hollanda Liginde oynanan PSV – Roda maçında talihsiz bir sakatlık yaşayan genç oyuncu sezonu kapatmıştı. Daha sonrasında PSV kulübü oyuncuyu satın alma opsiyonlu olarak Hollanda’nın Vitesse kulübüne kiraladı. Bu kulüpte 3 senede 55 maça çıkan Jonathan Reis 12 gol atmayı başardı. 2014- 2015 sezonunda Brezilya’nın Bahia takımına transfer olan Jonathan Reis bu takımda çok fazla forma şansı bulamadı. 

PSV Eindhoven ve Vitesse takımlarında attığı goller:

Kariyerinin dönüm noktası olan PSV – Roda maçı sonrası kötü bir sakatlık geçiren Jonathan Reis uyuşturucu ve alkol bağımlısı oldu...  

 Hollanda Liginde 2010 – 2011 sezonun ilk yarısında oynanan PSV – Roda lig maçında sakatlanarak sezonu kapatan oyuncun kariyeri bu maçtan sonra değişti. Uzun süren sakatlığı sırasında uyuşturucu ve alkol bağımsı olan Jonathan Reis, PSV Eindhoven’da bu nedenle tutunamayıp Vitesse takıma transfer oldu. Bir süre uyuşturucu ve alkol tedavisi gören oyuncu Hollanda basınında sıkça yer aldı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.