VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BABAS KAPLICALARI YIKILIYOR!

6 Temmuz 2015

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde bulunan ve 1999 depremi sonrası kullanılamaz raporu verilen Babas Kaplıcaları, yeni yüzüyle ...

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde bulunan ve 1999 depremi sonrası kullanılamaz raporu verilen Babas Kaplıcaları, yeni yüzüyle hizmete girmeye hazırlanıyor. Yıkılacak eski binanın yerine 2016 yılının yaz ayına kadar yeni bir kaplıca binası inşa edilecek.

17 Ağustos  ve 12 Kasım depremlerinden sonra kullanılamaz raporu verilen Mudurnu Babas Kaplıcaları, yeni yüzüyle turizme açılmaya hazırlanıyor. Yıllardır atıl vaziyette turizme katılmayı bekleyen Babas Kaplıcaları için sonunda karar verildi. İlçeye yakın bir araziye yapılması planlanan ancak uygun bir arazi bulunamadığı için mevcut yerine yeniden inşa edilmesine karar verilen Babas Kaplıları için Ramazan Bayramı sonrası düğmeye basılacak. En fazla 8 kişinin konaklayabildiği kaplıca binası yıkılarak yerine yenisi inşa edilecek. İl Özel İdaresi tarafından yapılacak olan kaplıca binasında 30 kişi konaklayabilecek. Bayramdan sonra yıkımına başlanacak olan Babas Kaplıca binasının yenisi 2016 yılının Ağustos ayına kadar hizmete açılacak.   

www.mudurnuhaber.com Aydın Özpelit

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.