VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KIZILAY KAN MERKEZİ KAPALI, İŞTE MÜTHİŞ UYGULAMA

6 Temmuz 2015

Ramazan ayının gündüz saatlerinde Kızılay’ın kan merkezine giden vatandaşlar kapıdan geriye dönüyorlar. Nedeni ise kan ...

Ramazan ayının gündüz saatlerinde Kızılay’ın kan merkezine giden vatandaşlar kapıdan geriye dönüyorlar. Nedeni ise kan merkezinin Ramazan ayı boyunca gündüz kapalı olması. Kime neye göre kapalı orası da merak konusu. 3 yaşındaki Zeynep Gülcan için saatlerin önemi varken, gündüz Zeynep için kan vermeye gidenler kapıda trajikomik bir yazıyla karşılaşıyorlar.  

Son günlerde kemik iliği hastası 3 yaşındaki Zeynep Gülcan için kan kampanyası düzenlenirken, vatandaşlar gündüz saatlerinde Kızılay Kan Merkezi’ne gittiklerinde kapıların kapılı haliyle karşılaşıyorlar. Sebebi de, Ramazan ayı nedeniyle gündüz saatlerinde kan merkezinin kapılı olması. Kan merkezi 21:30 ile 00:30 saatleri arasında açık tutuluyor. Gündüz saatlerinde ise çok sayıda kişi Zeynep Gülcan’a kan vermek için gittiği kan merkezinden geriye dönüyor.

VATANDAŞLAR TEPKİLİ

Geçtiğimiz günlerde Bolu İl Müftüsü İzani Turan’ın, “Oruçluyken kan vermeyi tavsiye etmeyiz ama acil durumlarda da kan vermenin bir mahsuru olmaz” sözlerinin ardından 3 yaşındaki Zeynep Gülcan için  vatandaşlar oruçlu da olsalar kan vermeye gittiler. Bazı vatandaşlar, akşam çalıştıkları için bazı vatandaşlar ise ilçelerden geldiklerini ve akşam gitmelerinin mümkün olmadığını belirterek Kızılay’ın uygulamasına anlam veremediklerini söylediler.

3 yorum yapılmış
  • Merhaba
    5 Temmuz 2015 • 11:00
    Evet ben bugun gittim kapaliydi.
  • Merhaba
    5 Temmuz 2015 • 11:00
    Evet ben bugun gittim kapaliydi.
  • elvan candan
    6 Temmuz 2015 • 11:00
    Yaziklar olsun demekten yoruldum.cocugunuz yok mu vicdaniniz yok mu sizin bas8niza gelmeyeceginden garantiniz mi var pes etmesin kimse kara topraga vermeyeceg8z insallah o guzel yavruyu
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.