VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ALİ ERCOŞKUN'DAN CHP'LİLERE ELEŞTİRİ

7 Temmuz 2015

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin Meclis Başkanlığı seçimleriyle ilgili olarak, ...

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin Meclis Başkanlığı seçimleriyle ilgili olarak, “Şöyle azıcık akıllı başlı düşünseler daha dün çatı adayı olarak açıkladığı Ekmeleddin İhsanoğlu’na CHP’nin destek vermesi gerekirdi. Ama CHP niye Deniz Baykal’a MHP destek vermedi diye kıyameti koparttı” diye konuştu.

 AK Parti Milletvekili Ali Ercoşkun, 7 Haziran seçimleri sonrasında sanki yüzde 41 oy alan ve 258 milletvekiline sahip AK Parti seçimlerden yenilgi ile çıkmış gibi bir durum yaratılmaya çalışılıyor. Oylarımız düştü ama sonuçta bir değerlendirme yapıldığı zaman birinci sırada ve en yakın partiye 16 puan fark atmış durumdayız. Dolayısıyla Meclis Başkanı’nın AK Parti’den seçilmesi gayet doğal olağan bir netice idi. Bu manada bütün AK Parti Grubu’na da teşekkür etmek lazım. Diğer taraftan CHP’nin meseleye yaklaşımını da anlamak mümkün değil. Bilindiği üzere kısa bir zaman önce Ekmeleddin İhsanoğlu’nu, Kılıçdaroğlu çatı aday ismiyle açıklamıştı. Şöyle azıcık akıllı başlı düşünseler daha dün çatı adayı olarak açıkladığı Ekmeleddin İhsanoğlu’na CHP’nin destek vermesi gerekirdi. Ama CHP niye Deniz Baykal’a MHP destek vermedi diye kıyameti koparttı” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.