VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN'DAN AK PARTİLİLERİ KIZDIRACAK AÇIKLAMA

19 Temmuz 2015

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, “7 Haziran'da CHP oylarının en fazla artış gösterdiği iki ilden ...

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, “7 Haziran'da CHP oylarının en fazla artış gösterdiği iki ilden biri Bolu oldu. Erken seçim olursa böyle bir tabloda AKP'nin Bolu'da yeniden aynı adaylarla seçime katılmayacağını, daha popüler isimlerle sandığa gideceğini düşünüyorum” dedi.

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, “AKP-CHP koalisyonu olursa tavrınızı ne olur?” sorusuna, "Açıkçası böyle bir ortaklık gönlümden geçmiyor ama şunu söylemeliyim ki, ülkeyi de hükümetsiz bırakmamak lazım. Biz CHP olarak hep şunu söyleriz, partinin menfaatleri değil, ülkenin menfaatleri herşeyden önde gelir” diye konuştu. 

"ERKEN SEÇİM OLURSA AKP AYNI ADAYLARLA GİRMEZ"

"AKP önseçim yapmadığı için Kasım'da yapılabilecek bir erken seçimde şuan görevde bulunan iki milletvekiline yeni dönemde şans tanımaz. Bu benim kişisel öngörüm. Ama ortada bir gerçek var ki, AKP başarısız. Türkiye'de CHP oylarının en fazla arttığı iki ilden birincisi Ordu, ikincisi Bolu'dur. Net bir şekilde AKP'nin oyu düştü. Bu nedenledir ki AKP'nin Bolu'da aday değişikliğine gideceğini ve daha popüler isimleri aday göstereceğini düşünüyorum.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.