VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YILMAZ, ÖZCAN'IN AÇIKLAMALARINA ÇOK KIZDI

21 Temmuz 2015

  Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Herhalde Ak Parti milletvekili adayı tayin ederken CHP Milletvekili Tanju ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Herhalde Ak Parti milletvekili adayı tayin ederken CHP Milletvekili Tanju Özcan’a sormaz veya CHP milletvekili tayin ederken Ak Parti’ye sormaz. Bunu da anaokulunda okuyan çocuklar bile bilir. Eğer milletvekili olmak için milletvekili olunursa çap bu olur” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ın Bolu Gazeteciler Cemiyeti’nin Ramazan Bayramı Gazetesi’ne verdiği röportajda ifade ettiği, “Erken seçim olursa AKP Bolu’da aynı adaylarla seçime gitmez” sözlerine Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’dan tepki geldi.

“SORUMLULUK HİSSEDEN TEK PARTİ AK PARTİ’DİR”

 Yılmaz, “Tanju Bey’in yaptığı konuşmalar Bolu’ya faydalı konuşmalar değil. Siyasete faydalı konuşmalar değil. Anlamlı konuşmalarda hiç değil. Eğer milletvekili olmak için milletvekili olunursa çap bu olur. Birbirine sataşmanın ötesinde bir şey üretemeyen yapılar çıkmış olur. Tanju Bey’in bu yaptığı açıklama sadece kendi çapını ortaya koymuştur. Türkiye’deki siyasetin seviyesi de bu olduğu için AK Parti hariç şuandaki bütün siyasi partiler hep kendi geleceklerini düşünüyorlar. Sorumluluk hisseden tek parti şuanda AK Parti’dir” diye konuştu.     

“BU SÖZLERİN KİMSEYE FAYDASI YOK”

 Siyasilerin ağzından çıkacak sözlerin ülkeye faydalı işler olması gerektiğini ifade eden Başkan Yılmaz, “Halbuki herkes kendi işini doğru yapmış olsa Türkiye düzelir. Bizim seviyemiz gereği biz hep başkasının işleriyle uğraşıyoruz. Herhalde Ak Parti milletvekili adayı tayin ederken Tanju Bey’e sormaz veya CHP milletvekili tayin ederken Ak Parti’ye sormaz. Bunu da anaokulunda okuyan çocuklar bile bilir. Laf etmek için laf eden seviyeyi gösteriyor bu. İnsanlar tarafından seçilmiş ve Türkiye’de 4 yıl milletvekilliği yapmış birisinin en azından ağzından çıkacak şeylerin Bolu’ya ülkeye ve genel yapıya faydalı olması gerektiği kanaatindeyim. Bolu’ya bir faydası var mı bu lafın? Yok. Cumhuriyet Halk Partisi’ne bir faydası var mı ? Yok. Yani mide bulandırmaya yönelik bir laf. Mide bulandıracak çaptaki lafları ancak mide bulandırır çaptaki insanlar eder. Artık bunları bıraksınlar, yavaş yavaş Bolu’yu ülkeyi düşünmeye başlasınlar. Yoksa çapsız tartışmalarla çapsız bir siyasi seviye oluştururlar ki bundan kimsenin faydası olmaz” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.