VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

PKK SALDIRDI, 1 POLİSİMİZ ŞEHİT OLDU

23 Temmuz 2015

Diyarbakır'da polis ekiplerine gerçekleştirilen silahlı saldırıda 1 polisimiz şehit olurken, 1 polis memurumuz da yaralandı. Alınan bilgiye ...

Diyarbakır'da polis ekiplerine gerçekleştirilen silahlı saldırıda 1 polisimiz şehit olurken, 1 polis memurumuz da yaralandı.

Alınan bilgiye göre Diyarbakır Şehitlik caddesinde trafik kontrolü yapan 2 polise silahlı saldırı düzenlendi. Olay yerine olay yeri inceleme ekipleri geldi. Geniş güvenlik bandı oluşturuldu.

POLİS HAVADAN MÜDAHALE EDİYOR

Polise saldırının ardından saldırganlarla polis güçleri arasında Benusen Mahallesi civarında silahlı çatışma başladı. Saldırganların ateşine polis, havadan helikopterle, karadan ise silahlarla karşılık veriyor.

PUSU KURDULAR

İddialara göre, "155 Polis İmdat"ı arayan bir kişi, Şehitlik Caddesi’nde bir trafik kazasının meydana geldiğini belirterek, olay yerine ekip istedi. Bir süre sonra ihbar yapılan bölgeye bir trafik polisi ekibi gönderildi. Ancak ihbar edildiği gibi bir kazanın olmadığını gören polisler, çevredeki esnaflara kaza olup olmadığını sormak için araçlarından indi.

Bu sırada polisler, henüz kimlikleri belirlenemeyen bir grup tarafından çapraz ateşe alındı. Olayda bir polis memuru başından, bir polis memuru da ayak ve göğsünden yaralandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.