VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

LİSELİ KIZ ÖĞRENCİ 6 GÜNDÜR KAYIP

29 Temmuz 2015

 Haber: Aydın Özpelit Bolu’nun Mudurnu ilçesindeki evinden 6 gün önce ‘Hastaneye gidiyorum’ diyerek çıkan Mudurnu Çok ...

 Haber: Aydın Özpelit

Bolu’nun Mudurnu ilçesindeki evinden 6 gün önce ‘Hastaneye gidiyorum’ diyerek çıkan Mudurnu Çok Programlı Lise öğrencisi 16 yaşındaki lise öğrencisi Esra Akkanat kayıplara karıştı. Kız öğrencinin ailesinin tedirgin bekleyişi devam ederken, abisi Muharrem Kanat, “Allah kimsenin başına böyle olaylar vermesin. Kardeşimi görenlerin 0 539 420 84 29 numaralı telefonuma haber vermelerini rica ediyorum” dedi.

Mudurnu Çok Programlı Lisesi'nde eğitim gören 16 yaşındaki Esra Akkanat, 23 Temmuz 2015 Perşembe günü İzzet Baysal Üniversitesi Diş Fakültesi’ne gideceğini söyleyerek evden ayrıldı. Diş Hastanesi’nde muayene olduktan sonra bir daha  evine dönmeyen lise öğrencisinin ailesinin gözü yaşlı bekleyişi sürüyor. Esra Akkanat’ın abisine, “Otobüsü kaçırdım, ertesi gün geleceğim” dediği ancak telefonunu kapatarak kayıplara karıştığı ifade edildi.

“DEFALARCA ARADIK TELEFONUNU KAPATMIŞ”

Esra Akkanat’ın abisi Muhterem Akkanat, “Kardeşim diş tedavisi için muayene sırası almış. Muayene sonrasında aradım, bana ‘Otobüsü kaçırdım yarın geleceğim’ dedi. Ama sabah köyümüze gelen araca yine binmemiş. Defalarca aramamıza rağmen ulaşamadık. Telefonunu kapatmış” dedi.

“ALLAH KİMSENİN BAŞINA VERMESİN”

Abi Muharrem Akkanat, “Mudurnu Jandarma Bölük Komutanlığı ve Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri kardeşim için çalışmalara başladılar.  Kardeşimin okuldaki arkadaşlarından da yardım istedik. Allah kimsenin başına vermesin. Yarın bu tip olaylar başkasının başına da gelebilir. Kız kardeşimi görenler emniyet güçlerine veya 0 539 420 84 29 numaralı telefonuma haber vermelerini rica ediyorum” diye konuştu.

1 yorum yapılmış
  • musabobur
    11 Mart 2019 • 09:54
    allah rahmet eylesin
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.