VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ERU'DAN YILMAZ'A : " BOLU'YU İLERİYE TAŞIYABİLECEK TEK İNSAN"

19 Ağustos 2015

Bolu Belediyesi Kültür Yayınlarına bir yenisini daha ekledi.  Son olarak Bolu eski Vali Yardımcısı Ömer Eru tarafından yazılan iki perdelik “Köroğlu” adlı tiyatro oyunu kitabı ile Belediye Kültür Yayınları 42’ye ulaştı.   

Geçtiğimiz haftalarda Mersin Vali Yardımcılığı görevine atanan eski Bolu Vali Yardımcısı Ömer Eru tarafından yazılan “Köroğlu” adlı iki perdelik tiyatro oyunu kitabı Bolu Belediyesi tarafından basılarak Kültür Yayınları içinde yerini aldı. Basılan son kitap ile Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz döneminde yayınlanan Kültürel yayın sayısı 42’ye ulaşmış oldu.  

Kendisi tarafından yazılan kitabın Belediye tarafından basılarak Kültür Yayınlarına dahil edilmesi nedeniyle çok mutlu olduğunu ifade eden Mersin Vali Yardımcısı Ömer Eru Başkan Yılmaz’dan övgü dolu sözlerle bahsederek, “Bolu Belediye Başkanımız Sayın Alaaddin Yılmaz’ı çok seviyorum. Kendisi kültüre, sanata ve etkinliklere çok açık bir başkandır. Şimdi ben dışarıdayım ve dışarıdan çok kültürlü ve zeki birisi olduğunu görebiliyorum. Başkanımız samimi ve içten bir insan ve Bolu’yu daha ilerilere taşıyabilecek tek insan. Ben başkanımızı Bolu’da hayata geçirdiği çalışmalardan dolayı kutluyor, başarılar diliyor ve özellikle de şahsım tarafından yazılan kitabı bastırarak Bolu Belediyesi Kültür Yayınları arşivine dahil etmesinde emeği geçtiği için teşekkür ediyorum” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.