VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

200 KİŞİ ASKERLİK İÇİN DİLEKÇE VERDİ

7 Eylül 2015

Bolu’da şehitler için gıyabi cenaze namazı kılınırken, 200 vatandaş askere gitmek için Askerlik Şubesi’ne dilekçe verdi.

HABER: Ufuk ÇİLESİZOĞLU

Hakkari’nin Dağlıca bölgesinde PKK’lı teröristler tarafından şehit edilen 16 asker için Bolu’da gıyabi cenaze namazı kılınırken, 200 vatandaş askere gitmek için Askerlik Şubesi’ne dilekçe verdi. Ülkü Ocakları Başkanı Adem Evcil, “Dantelli kefenleriyle şov peşinde koşan çözüm yalakaları. Güneydoğu’dan her gün bir eve ateş düşerken neden hiç sesiniz çıkmıyor” dedi.

  İzzet Baysal Caddesi’nde bulunan Tabaklar Cami’inde toplanan 200 kişi terör olaylarına tepki gösterdi. İkindi Namazının ardından kılınan cenaze namazına Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Adem Evcil, BBP İl Başkanı Mahmut Alan, Kamu-Sen Bolu Şube Başkanı Hüsnü Yaman ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Adem Evcil, “Hakkari’deki şehit sayısı hükümet yetkilileri tarafından gizlenmekte. Hükümetin şehit sayısını doğru şekilde bir an önce paylaşması gerekiyor. Dantelli kefenleriyle şov peşinde koşan çözüm yalakaları. Güneydoğu’dan her gün bir eve ateş düşerken neden hiç sesiniz çıkmıyor. Yoksa giyecek şov yapacak kefeniniz mi yok” diye konuştu.

 200 kişilik grup daha sonra yürüyerek Bolu askerlik Şubesi’nin önüne gittiler. Vatandaşlar askerlik şubesi yetkilisine askere gitmek istediklerini belirten dilekçeyi vererek olaysız şekilde dağıldılar. 

  • 200 KİŞİ ASKERLİK İÇİN DİLEKÇE VERDİ
  • 200 KİŞİ ASKERLİK İÇİN DİLEKÇE VERDİ
  • 200 KİŞİ ASKERLİK İÇİN DİLEKÇE VERDİ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.