VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKENTÇİ'DEN LİSTE İDDİASI

17 Eylül 2015

Twitter’da AK Parti Genel Merkezine yakınlığıyla bilinen ‘Başkentçi’ isimli adresten Bolu'da AK Parti’nin adaylarının ilk iki sırasının Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü olacağı yazıldı.

AK Parti 2011 milletvekili seçimlerinde birinci sırada Ali Ercoşkun, ikinci sırada Fehmi Küpcü, üçüncü sırada ise Fatih Metin’le seçime girmişti. O seçimde CHP 35 yıl sonra milletvekili çıkartarak Tanju Özcan’ı meclise gönderdi.

CHP'NİN TÜRKİYE’DE OYU DÜŞTÜ, ÖZCAN TARİHİ FARK ATTI

7 Haziran 2015’de yapılan milletvekili seçimlerinde AK Parti birinci sırasında yine Ali Ercoşkun ikinci sırasında yine Fehmi Küpcü üçüncü sırada da ise bu kez Mehmet Emin Güz yer aldı. Tanju Özcan’ın CHP’den birinci sırasında yer alarak girdiği seçimde, Bolu Ordu’dan sonra Türkiye’nin en başarılı ikinci ili olarak tarihe geçti. Tanju Özcan 2015 yılında bir önceki seçime göre oyunu 10 bin arttırmayı başardı. 

Başkentçi isimli twitter adresinden yazılan paylaşıma göre, AK Parti erken seçime yine birinci sırada Ali Ercoşkun ikinci sırasında ise yine Fehmi Küpcü’yle girecek. Üçüncü sıradaki ismin kim olduğu ise yazılmadı. 

1 yorum yapılmış
  • yunus
    17 Eylül 2015 • 03:55
    Ömer sayın yokmu
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.