VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TUTUKLANARAK CEZAVİNE GÖNDERİLDİ

18 Eylül 2015

Bolu’da son zamanlarda yaşana taciz olaylarının ardı arkası kesilmiyor. Son olarak üvey kız kardeşine tacizde bulunduğu iddia edilen şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bolu Ekspres Gazetesi’nden Ebru Eyvazoğlu’nun haberine göre, F.Ş. adlı genç bir süre önce babası ile evlenen G.Ş.’nin ilk evliliğinden olan kızı İ.G’ye tehditle tacizde bulundu. Evde kimsenin olmadığı sırada tehdit ile İ.G.’nin kıyafetlerini çıkardığı iddia edildi. F.Ş. isimli şahıs iddiaları reddetti.

“EVE BİLE GİTMEDİM”

Babasının üvey annesi ile evlendikten sonra eve bile doğru dürüst gitmediğini söyleyen F.Ş., Bolu Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada “Ben böyle bir şey yapmadım. Evlendikten sonra ben doğru dürüst eve bile gitmedim. Bu suçlama nerden çıktı bilmiyorum” dedi.

“TACİZE MARUZ KALDIM”

Mağdur İ.G.’nin ise karakolda verdiği ifadede “Bu olay meydana geldikten sonra ben kimseye bir şey söylemedim. Annem baskı yaptı. Yine de söylemedim. Fakat bir süre sonra mecbur söylemek zorunda kaldım. Evde kimse olmadığı sırada F.Ş.kıyafetlerimi çıkarıp üzerime uzanıyordu. Tam olarak tecavüz etmedi, ancak tacize mağdur kaldım” dediği belirtildi.

İ.G.’nin katılmadığı duruşmada G.Ş. üvey oğlu olan F.Ş.’den şikayetçi oldu. Mahkeme F.Ş.’nin tutukluluk halinin devamına karar verirken, duruşma 10 Kasım 2015 tarihine ertelendi.

1 yorum yapılmış
  • aydin
    19 Eylül 2015 • 21:44
    Ùveyannenin menfati icin kizini kotu emellerine alet etmis olmasin teyzesinin yardimiyla.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.