VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HERŞEYE RAĞMEN 3 PUAN GÜZEL

2 Ekim 2015

Boluspor Cüneyt Karakuş yönetiminde çıktığı ikinci lig maçından da 3 puanla ayrılmayı başardı. Kırmızı beyazlı ekibimiz, 1461 Trabzon karşısında son saniyelerde Tevfik Köse’nin attığı golle sahadan 1-0 galip ayrıldı. Kırmızı beyazlı ekibimiz son saniyelerde gol yeme alışkanlığını bozarak son dakikada atılan golle 3 puanı aldı.

Ligde 6 hafta sonra Şanlıurfaspor'u yenerek ilk galibiyetini alan Boluspor, bir hafta sonra ikinci sevincini tattı. Bugüne kadar hep uzatmalarda yıkılan Boluspor, bu kez 4 dakikalık uzatmanın son saniyelerinde Tevfik'in golüyle Trabzon'u yıktı.

HABER: MURAT ÇELİK

 Arkaya arkaya aldığı beraberlikler ve yenilgilerle lige kötü bir başlangıç yapan Boluspor, 7'nci haftada 1461 Trabzon'u ağırladı. Geçen hafta Özcan Bizati'nin takımdan ayrılmasından sonra kendi sahasında Şanlıurfaspor'u 4-2 yenerek ilk galibiyetini alan Boluspor, bir hafta sonra ise ikinci sevincini tattı. 7'nci hafta karşılaşmasının ilk 45 dakikası orta alan mücadelesi şeklinde geçerken golsüz sona erdi.

 UZATMADA TEVFİK YIKTI

 İkinci yarıda Teknik Direktör Cüneyt Karakuş, Şanlıurfaspor maçının yıldızı Andaç'ı oyuna sürdü. Gol yollarında bir türlü istenen pozisyonlar yakalanamadı. Emre Kılınç ve Alican'la yakaladığımız net iki gol pozisyonunda kaleci Ziya başarılıydı. 90 dakika sonunda dördüncü hakem 4 dakika uzatma verdi. Bu kez uzatmalarda zafere ulaşan Boluspor oldu. Tevfik, 90+3'te fileleri havalandırıp ikinci galibiyetini tattı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.