VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİ 3-0 YEMİNİ ETTİ

4 Ekim 2015

AK Parti Bolu İl Teşkilatı 1 Kasım erken seçimlerinde adaylarını görkemli bir törenle tanıttı. Salonda, “Gücüne güç katmaya geldik, Bolu’da 3-0 yapmaya geldik. Tanju’yu sandığa gömmeye geldik” sloganları eşliğinde partinin 3 adayı ve bütün teşkilatlar 3-0 yemin etti.

3 Ekim Cumartesi günü İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü salonunda yapılan törende konuşan AK Parti Bolu İl Başkan Vekili Nurettin Doğanay, AK Parti’nin ‘Haydi Bismillah’ seçim şarkısını Yüksel Seçim Kurulu’na şikayet eden CHP’yi hedef alarak “Evet, ben bugün konuşmama malum zihniyete inat, milletin değerlerine saygı duymayanlara inat, ‘Haydi Bismillah’ diyerek başlıyorum” dedi. Doğanay’ın bu sözleri büyük destek aldı.

“BİRLİKTE VEBAL TAŞIYORUZ”

AK Parti 3. sıra Milletvekili adayı Fatih Metin, “Alnımız açık, başımız dik çünkü biz AK Partiliyiz. Ülkenin ve milletin geleceği için tüm teşkilat üyeleri vebal taşıyor. Biz bu yükü beraber taşımak zorundayız. Allah’ın izniyle biz 2 kez bunu başardık. 2 defa Bolu 3-0 yaptı, sizlerle beraber yine başaracağız”  dedi.

“CHP-HDP BİRLİKTE EYLEM YAPTI”

AK Parti Bolu Milletvekili ve 2. sıra Milletvekili adayı Fehmi Küpçü, CHP bu millet üzerinden siyaset yapmadınız, değerlerini yok saydınız. Alevi kimliği üzerinden, Kürt etniği üzerinden siyaset yaptınız. Milleti asla merkeze koymadınız. Terörle mücadele konusunda, İç Güvenlik Yasası hakkında sayın milletvekilimle birlikte 1 buçuk ay boyunca AK Parti olarak uğraşırken, devletin TOMA’sını yakanlara, yüzünü kapatıp Molotof atanlara, polise demir bilye atanlara karşı askerin ve polisin yetkilerini arttırma çalıştığımızda siz ise HDP ile bir araya gelerek eylem yaptınız. Bolu sokaklarında HDP ile beraber yürüyenler, eli kalkmayan ey CHP’liler, ey CHP’li vekil yüreğin yetiyorsa bunları da söylesenize, Biziz desene” dedi.

“TEŞKİLATIMIZLA, FEHMİ VE FATİF KARDEŞİMLE DAVAYI OMUZLAYACAĞIZ”

AK Parti Bolu Milletvekili ve 1. sıra Milletvekili adayı Ali Ercoşkun, “Allah’ın izni ile Bolu’da 3-0 yapabilecek gücümüz var. El ele, kol kola, omuz omuza bu yükü kaldıracağız. Bunu başaracak sizler gibi yol arkadaşlarımız var. 4 yıldır birlikte görev yaptığım Fehmi Küpçü kardeşimle, il başkanlığı, milletvekilliği yapan ve biz milletvekilliği yaparken en iyi bakan yardımcılığı görevi yapan Fatih Metin kardeşimle bu davayı omuzlamaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Toplantı, yapılan konuşmaların ardından 3 adayın ve parti üst kademesinin sahneye davet edilerek basın mensuplarına zafer pozu vermesi ile sona erdi.

  • AK PARTİ 3-0 YEMİNİ ETTİ
  • AK PARTİ 3-0 YEMİNİ ETTİ
  • AK PARTİ 3-0 YEMİNİ ETTİ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.