VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DOĞANAY'DAN BİRLİK ÇAĞRISI!

21 Ekim 2015

AK Parti İl Başkan Vekili Nurettin Doğanay, erken seçimlere sayılı günler kala Bolulu seçmene seslenerek, “Gelin bu kirli siyaseti yapanlara, birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere, en güzel cevabı birlikte verelim” dedi.

 

Seçim çalışmalarının hızla devam ettiği AK Parti’de, teşkilatın başında bulunan ve çalışmalara katılarak vatandaşın teveccühünü bizzat gözlemleyen İl Başkan Vekili Nurettin Doğanay, Bolulu seçmene seslendi.  Doğanay, vatandaşın artık gerçeği gördüğünü ve AK Parti’ye olan desteğini artırdığını ifade ederek, Bolu’da üç milletvekili çıkaracaklarına hiçbir endişelerinin olmadığını söyledi. Artık son viraja girildiğini ve 1 Kasım’ın büyük bir demokrasi sınavı olacağını vurgulayan Doğanay, "Artık son viraja giriyoruz. Bizler sahada vatandaşımızla buluşurken, bizleri eleştirmekten ve vatandaşa yalan yanlış beyanat vermekten başka iş yapmayan muhalefet adaylarını ne hikmetse sahada göremiyoruz. 1 Kasım Erken Seçimleri öncesi çalışmalarımız bize şunu gösteriyor ki; bizler doğru yoldayız. Vatandaşımız artık gerçekleri görmüş, kimin gerçek, kimin yalan ve sahte siyaset yaptığını iyi biliyor. Gezdiğimiz her sokakta, her caddede, her evde vatandaşın teveccühünü görmek bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor” dedi.

 

“1 KASIM MİLAT OLACAK!”

 

“Bizim meselemiz memleket meselesi" diye Nurettin doğanay, "Bizde sen, ben yok. Bu nedenle, 1 Kasım akşamı sandıktan ülkemiz için tek başına AK Parti iktidarına ve Bolu’muzda üç milletvekilimize ‘evet’ oyu çıkacağından hiçbir endişemiz yok. Biz bu inançla başta İl Yönetim Kurulu üyelerimiz ve Milletvekili Adaylarımız olmak üzere, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyelerimizle, ilçe teşkilatlarımızla, meclis üyelerimizle, tüm kadrolarımızla gece gündüz sahadayız, vatandaşımızla bir aradayız. 1 Kasım büyük bir demokrasi sınavı olacak. 1 Kasım milli sorumluluklardan kaçanların ve kirli ittifakların hesabının görüleceği bir milat olacak. Değerli hemşerilerim gelin bu kirli siyaseti yapanlara, birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere, en güzel cevabı birlikte verelim” diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.