VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DAKİ RENT A CAR FİRMASINA ŞOK!

21 Ekim 2015

Bolu'da sahte kimlikle rent a car'dan araç kiralayarak Konya'ya giden şahısların üzerinde ve araçta yapılan aramalarda çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirildi.

 

Bolu merkezdeki bir rent a car firmasına giden iki kişi, Sakarya'ya gideceklerini söyleyerek araç kiraladı. S.G. adına kayıtlı nüfus cüzdanı ile 2013 model Opel marka araç kiralayan şahıslar, Sakarya iline gideceklerini söyledi. Aracın teslim günü geldiğinde şahıslar dönmedi. Rent a car işletmecisi, takip cihazından aracın Konya'da olduğunu görünce şahısları aradı. Telefona çıkan S.G. isimli şahıs, kendisinin İstanbul'da ikamet ettiğini ve Bolu'ya hiçi gelmediğini söyledi. Daha sonra polisi arayan araç firması yardım istedi. İki kişi, Konya'nın Karapınar ilçesinde yakalandı. 

 

Rent a car'da araç kiralama esnasında kendisini S.G. olarak tanıtan şahsın gerçek kimliğinin M.H. olduğu, birlikte yakalandığı O.K. isimli şahsın ise 19 adet dosya kaydının bulunduğu, 8 adet aranma kaydının bulunduğu ve 4 yıl kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu belirlendi. Şüpheli şahısların üzerlerinde ve kullanmış oldukları araçta yapılan aramalarda çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirildi. Gözaltına alınan iki şahsın Konya'da adliyeye sevk edileceği öğrenildi. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.