VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ESNAFTAN TANJU ÖZCAN'A KÖTÜ HABER!

26 Ekim 2015

Ak Parti Bolu 2.Sıra Milletvekili Adayı Fehmi Küpçü esnafları ziyaret ederek seçim öncesi destek isterken, bir esnafın, "Tanju Özcan boşuna gezmesin. Bolu'da 3-0 olur" demesi dikkat çekti.

 

Tarihi seçimlere 6 gün kala mahalle ve esnaf gezilerini sürdüren Ak Parti Bolu 2.Sıra Milletvekili Adayı Fehmi Küpçü, Karamanlı Mahallesi'nde destek istedi. Küpçü, girdiği evler ve dükkanlarda büyük ilgi gördü. Geziler sırasında bir esnafın konuşması dikkat çekti. 7 Haziran seçimleri öncesi dükkânını ziyaret eden CHP’li Tanju Özcan’a 2-1 olacağını söylediğini fakat bu kez geldiğinde ‘3-0 olacak boşuna gezmeyin’ diyerek uğurladığını belirten esnaf, “Gönlümüz Ak Parti'yle. İnşallah 3-0 olur da biz de davul çalarız. Allah yar ve yardımcınız olsun” diyerek Fehmi Küpçü ve beraberindekilere desteğini dile getirdi.

 

Gezilerdeki gözlemlerine göre Bolu'da üç milletvekilini de kazanmaya çok yakın olduklarını söyleyen Fehmi Küpçü, "Her yerde büyük bir ilgi ile karşılanıyoruz. Karamanlı Mahallesi ziyaretimizde bir esnaf ablamız diyor ki; ‘geçen bizi ziyaret eden Bolu Milletvekili Adayı Tanju Özcan’a açıkça 2-1 olacağını söylemiştim. Kendisi bu seçimde tekrar geldi ve ona bu kez 3-0 olacağını söyledim.’ İnsanlar, 7 Haziran seçimlerinden sonra, bu ülkede bölücülerle birlikte yürüyenleri, onlarla yol arkadaşlığı yapanları, vesayetçilerle ortak hareket edenleri, huzuru, istikrarı, refahı arzulamayanları büyük Türkiye idealinden yoksun yaşayanları tamamen ayırt etmiş durumda" dedi.

1 yorum yapılmış
  • Ylmaz
    27 Ekim 2015 • 14:57
    Tanju bey gibi siyasetci var mı ben göremedim de varsa siz gösterin diğer millet vekilleri uyusun mecliste salla başı al maaşı tanju Özcan çalışsın adamsın Tanju Özcan
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.