VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MHP'DEN GÖVDE GÖSTERİSİ

29 Ekim 2015

MHP Bolu Teşkilatı seçimler öncesinde İzzet Baysal Caddesi’nde gövde gösterisi yaptı. Ellerinde Türk bayraklarıyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı yürüyüşüne yüzlerce vatandaşa konuşan MHP 1. sıra Milletvekili adayı Şükrü Gülez, “Ak Parti’nin siyasi zihniyeti Cumhuriyetin kurucularına ve onun silah arkadaşlarına ayyaş benzetmesi yapıyor. CHP’nin Genel Başkanı Cumhuriyetimizin garantisi olan Anayasamızdaki ikinci ve üçüncü maddelerin değiştirilebileceğini ifade ediyor. Nedir bu ikinci ve üçüncü maddeler; Türk Devleti Cumhuriyettir, Başkenti Ankara’dır, Bayrağı Ay-Yıldızlı Al Bayraktır” dedi.

MHP Bolu İl Teşkilatı tarafından düzenlenen 29 Ekim yürüyüşüne yüzlerce vatandaş katıldı. Mehter Takımı yürüyüşe renk katarken parti binası önünde açıklamalarda bulunan Şükrü Gülez, “Mevcut iktidar partisi olan Ak Parti’nin çözüm süreci adı altında ülkemizi sokmuş olduğu bu ihanet süreci hepimize çok büyük sıkıntılar vermektedir. Doğu ve Güneydoğu bölgelerimiz maalesef PKK terör örgütünün kontrolü altına bırakılmıştır. Bu çözüm süreci denen süreç ülkemizi çok sıkıntılı günlere götürmektedir. Bunun tek çözümü terörün, terörün anlayacağı dille cevabıdır. Bunu da bugün gerçekleştirecek tek siyasi hareket söylemleriyle Milliyetçi Hareket Partisidir” dedi.

“CHP ANAYASA’NIN İLK ÜÇ MADDESİNİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYOR”

 “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları bu Cumhuriyeti bize emanet ettiler. Bugün bu Cumhuriyeti emanet alanların gerçek manadaki, bugünkü Türkiye’deki tek koruyucusu Milliyetçi Hareket Partisi ve Milliyetçi-Ülkücü hareketin değerli mensuplarıdır. Ak Parti’nin siyasi zihniyeti Cumhuriyetin kurucularına ve onun silah arkadaşlarına ayyaş benzetmesi yapıyor. CHP’nin Genel Başkanı Cumhuriyetimizin garantisi olan Anayasamızdaki ikinci ve üçüncü maddelerin değiştirilebileceğini ifade ediyor. Nedir bu ikinci ve üçüncü maddeler; Türk Devleti Cumhuriyettir, Başkenti Ankara’dır, Bayrağı Ay-Yıldızlı Al Bayraktır. Bunlar değiştirilebilecek şeyler mi? Ama bunun karşısında Vatan coğrafyamızın bölünmez bütünlüğüne, Devletimizin varlığına sahip çıkacak yegane siyasi partinin Milliyetçi Hareket Partisi olduğu ortaya çıkmıştır”

 

  • MHP'DEN GÖVDE GÖSTERİSİ
  • MHP'DEN GÖVDE GÖSTERİSİ
  • MHP'DEN GÖVDE GÖSTERİSİ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.