VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN'DAN SEÇİM SONRASI TWEET

2 Kasım 2015

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, 1 Kasım erken seçimlerinde beklemediği bir oy düşüşüyle karşı karşıya kalırken, sabah saatlerinde attığı tweet seçimler öncesindeki endişesini bir kez daha gözler önüne serdi. Özcan, “Küçük şehirlerde adaylar çok önemli aman" demem maalesef doğru bir tespitmiş” ifadelerini kullandı.

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ın erken seçimler öncesinde genel merkez tarafından hazırlanan milletvekili listelerine 2. sıra adayı Burak Cop’un aday gösterilmemesi konusunda baskı yaptığı kulaktan kulağa konuşulur hale gelmişti. Özcan, Burak Cop’un sivri çıkışları ve HDP ile yakın olduğu iddiaları üzerine yakın çevresine, “Milliyetçi kesimden çok oy kaybı yaşayabiliriz. Bize çok zarar verdi” şeklinde ifadelerinin olduğu konuşulur oldu.

CHP’NİN OYUNU EN ÇOK DÜŞÜRDÜĞÜ 4 İLDEN BİRİSİ BOLU

7 Haziran erken seçimlerine göre, oy sayısı 5 bin gerileyen ve Türkiye genelinde CHP’nin oyunu en çok düşürdüğü 4 ilden bir tanesi olan Bolu’da, HDP’li yöneticiler ile yapılan yürüyüşler ve sivri çıkışlar milliyetçi oyların AK Parti’ye kaymasına neden oldu. Parti teşkilatı içindeki çatlak ve seçim çalışmalarındaki huzursuzluk Tanju Özcan’ın gardını tamamen düşürmüştü. Özcan, Burak Cop’la seçim çalışması bile yapmak istemediği ve bazı bölgelere Cop’u götürmediği iddiaları ayyuka çıkmıştı.

TARTIŞILACAK TWEET

CHP Milletvekili Tanju Özcan, sabah saatlerinde twitter’dan tartışılacak bir tweet attı. Özcan, “Küçük şehirlerde adaylar çok önemli aman" demem maalesef doğru bir tespitmiş” dedi.

 

 

 

5 yorum yapılmış
  • Muhalif
    2 Kasım 2015 • 01:30
    Küçük yerler hep vasata mı kalsın yani. Tanju bey sonuçları Türkiye genelinden soyutlayarak malum çıkışını yapacaktir.Ve partisinin desteğini almış v. adayı üstünden partisini bölmeye devam edecektir.1 vekil çıksın o da Tanju olsun küçük yer aklı işte
  • Djjfksjd
    2 Kasım 2015 • 03:53
    Şaşırdıysam kahrolayım. Başarı Tanju Bey'in, başarısızlık kalan herkesin.
  • melungeon14
    2 Kasım 2015 • 12:36
    zaten öyle pkk ve pkk lılarla kol kola gezenleri aday yaptınız ve kayıp verdiniz..ne belkide Bolulu bile değil cop. ne vardı mehtap Özcan olsaydı aday cop ve diğerine kadar adammı yoktu.....
  • hit
    2 Kasım 2015 • 21:36
    Tanju özcan olmasa boluda chp esamesi okunmazdı bence. Burak cop gibi ergenlerle olacak işler değil bunlar. Ne yaptığını bilen nereye hizmet ettiğini bilen insanların aday gösterilmesi daha doğrudur. Ki tanju beyde bunun farkına varmış ve kendisini haklı buluyorum. Burak Cop yüzünden oy vermezdim ki öyle de yaptım.
  • Bolu14
    2 Kasım 2015 • 21:37
    Yukarıdaki yorumlara bakınca neyi yanlış yaptıklarını daha iyi anlıyorum :)
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.