VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YEDİGÖLLER YOLUNDA UÇURUMA UÇTULAR

22 Kasım 2015

Yedigöller karayolunun asfaltlanmasıyla birlikte başta İstanbul ve Ankara olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanından tatilciler doğa harikası mekana akın ediyor. İstanbul’dan Yedigöllere gelen 4 kafadar dönüşte 200 metrelik uçuruma uçtular. Yaralanan şahıslar 200 metrelik uçurumdan vatandaşlar tarafından çıkartıldı.

Edinilen bilgiye göre, kaza İstanbul’dan 34 YJ plakalı otomobille Yedigöller’e gelen 4 kişi virajı alamayarak uçuruma yuvarlandı. Dönüş yolunda viraja sert giren araç kontrolden çıkarak 200 metrelik uçuruma yuvarlandı. Araçta bulunan ve kimlikleri henüz belirlenemeyen 4 kişi cep telefonları ile jandarmayı arayarak yardım istediler.

Olay yerine gelen 112 ve Jandarma ekipleri yaralı 4 kişiyi araç içersinden çıkartıldı. Şahısların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. 

  • YEDİGÖLLER YOLUNDA UÇURUMA UÇTULAR
2 yorum yapılmış
  • serhat
    22 Kasım 2015 • 16:06
    bu yol neden stabilize yapılmadı anlamıyorum.asfalt yerine stabilize olsaydı araçların lastikleri daha iyi yol tutabilir.bence.bence bu tek kaza olmaz.
  • Bolulu
    23 Kasım 2015 • 13:18
    Yol bozuk laf edersiniz yol yapılır gene laf edersiniz ne yapalım Deniz yolu mu yapalım insan gibi gidip gelirsen bişey olmuyor aşırı hız yapma doğa. Görmeye gidiyorsun
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.