VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK GENÇLER MADENCİLERLE BULUŞTU!

10 Aralık 2015

AK Parti Bolu İl Gençlik Kolları Üyeleri, 4 Aralık Dünya Madenciler Günü dolayısıyla Gökçesu’da özel sektöre ait kömür ocaklarında çalışan emektar madencileri ve kısa süre önce maden kazasında yaralanan bir işçiyi evinde ziyaret etti.


Çalışmaları ile Bolu’da tüm gençlere örnek olan ve kamuoyunun takdirini kazanan AK Parti İl Gençlik Kolları Üyeleri, 4 Aralık Dünya Madenciler Günü dolayısıyla Gökçesu Beldesinde faaliyet gösteren kömür ocaklarına gitti. Gençlik Kolları İl Başkanı Taha Furkan Sönmezel, şehir dışında olması dolayısıyla ziyaretlere katılamazken, başkan yardımcısı Harun Yıldız’ın önderliğindeki gençler, özel sektöre ait maden ocaklarında çalışan madencileri ziyaret etti. Ak Gençler, ekmeğini taştan çıkartan madencilerle sohbet ederek günlerini kutladı ve madencilerden çalışma koşulları hakkında bilgi aldı.


Harun Yıldız ve beraberindeki gençlerin beldedeki ikinci durağı maden kazasında yaralanan Kemal Akçaköse isimli madencinin evi oldu. Gençler, yaklaşık bir ay önce yaşanan patlamada eli ve yüzü yanan madenci Akçaköse’yi evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini illetti.

  • AK GENÇLER MADENCİLERLE BULUŞTU!
  • AK GENÇLER MADENCİLERLE BULUŞTU!
  • AK GENÇLER MADENCİLERLE BULUŞTU!
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.