VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP'DE İŞLER İYİCE RAYINDAN ÇIKTI!

10 Aralık 2015

CHP'nin Seben İlçe Kongresi'nde yaşanan kavganın ardından 9 eski başkan bir araya gelerek basın açıklaması yaptı. Başkanların toplantıda Tanju Özcan'a karşı tavır almaları dikkat çekerken, Özcan hakkında daha önce de partiyi ele geçirme girişi olduğu iddia edildi.

CHP İl Başkanı Kazım Karsu ile Milletvekili Tanju Özcan arasındaki kavgaların ardı arkası kesilmeyince eski başkanlar harekete geçti. Son olarak Seben İlçe Kongresi'nde de kavga çıkınca, eski kurtlar daha fazla dayanamadı. Parti binasında bir araya gelen CHP'nin 9 eski başkanı, ortak basın açıklaması yaptı. Toplantıya eski belediye başkanları Necdet Gören, Yüksel Ceylan ve Mehmet Karakaşoğlu ile eski il başkanları Cahit Çıngı, Süha Alparslan, Nihat Başer, Ahmet Özcan, Kemal Alemdar ve Yafes Altok katıldı.

"DAHA ÖNCE DE PARTİYİ ELE GEÇİRME ÇALIŞMALARI OLMUŞTUR"

Ortak basın açıklamasını okuyan Bolu eski Belediye Başkanı ve CHP İl Başkanı Necdet Gören, “İl Başkanlığı, Merkez İlçe Başkanlığı ve Milletvekili üçgeninde cereyan eden olaylar, tüm partimizi üzdüğü gibi, partimizi kamuoyunda tartışılır hale getirmiştir. Milletvekilimizin, daha önceki dönemlerde de parti içi hakimiyeti elde etmek amaçlı çalışmaları olmuş ve eleştirilmiştir. Yapılan olağan ve olağanüstü il kongrelerinde açıkça bir adayı desteklemesi, belediye başkanlığı önseçiminde açıkça bir adaydan yana tavır alması, milletvekilliği ön seçiminde üyelerimizden kendine oy istemesinin yanı sıra kimlere oy verilmemesi gerektiğini açıkça beyan etmesi, bu anlayışın bariz örneklerindendir” dedi. 

ÖZCAN'A KARŞI İTTİFAK!

Açıklamanın sonunda herkesin görev alanını bilmesi gerektiği vurgulanırken, İl Başkanı Kazım Karsu hakkında açıklamaları için de Tanju Özcan'a sert sözlerle tepki gösterildi. Eski başkanların bu tavrı, Tanju Özcan'a karşı ittifak kurulduğu yorumlarına yol açtı. 

5 yorum yapılmış
  • Tanjucu-sonunakadar
    10 Aralık 2015 • 11:35
    Hepinizi toplasak 4ile 10 ile 1000 ile hatta sonsuz sayı ile çarpsak bir Tanju Özcan etmez. Körler sağırlar birbirini ağırlar...çok zavallı bir tablo...
  • Gereksizhaberci
    10 Aralık 2015 • 15:11
    İl yönetiminde kazım bey ve ekibi olmasa Tanju bey biraz zor görürdü millet vekilliğini asil, bu ne saçma bir başlık, yaş ortalaması 60 ne demektir, bu kişisel haklara saldiri, hakaret demektir, düzgün haber yapın biraz, sacmalamayin.
  • Gereksizhaberci
    10 Aralık 2015 • 15:12
    İl yönetiminde kazım bey ve ekibi olmasa Tanju bey biraz zor görürdü millet vekilliğini asil, bu ne saçma bir başlık, yaş ortalaması 60 ne demektir, bu kişisel haklara saldiri, hakaret demektir, düzgün haber yapın biraz, sacmalamayin.
  • yanl
    10 Aralık 2015 • 23:54
    anti tanjucular değil partisini seven gerçek CHP liler birleşti ,
  • Halksecer
    12 Aralık 2015 • 12:54
    Tanju bey halk tarafından kabul gormustur ... Sizin gibi Boş tenekeler birbirlerini bile dinlemezler.. Tanju Özcan la başımız dik alanımız ak... Diğerlerine her şey mustehak...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.