VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SOKAKLARDA LÜKS CİP KOVALAMACASI!

11 Aralık 2015

Bolu polisi dün akşam Gürcistan plakalı bir cipi durdurmak istedi. Sürücü kaçmaya başlayınca nefes kesen kovalamaca başladı. Önce cip, arkada polisler mahalle mahalle dolaştılar ve polis sonunda aracı yakaladı.

 

Yabancı plakalı araçlar üzerindeki uygulamasını sıklaştıran Bolu polisi, dün akşam saatlerinde Cumhuriyet Caddesi'nde Gürcistan plakalı bir cipi durdurmak istedi. Polisin 'dur' ihtarına uymayan araç takibe alındı. Cumhuriyet Caddesi'nden başlayan kovalamaca Mudurnu Yolu, D-100 Karayolu ve Karaçayır Mahallesi'nin ardından Ovadüzü Mahallesi'nde son buldu. Lüks cip, araç gümrük kanununa muhalefetten trafikten men edilirken, yurt dışına gönderilmesi için Zolguldak Gümrüğü'ne teslim edilmek üzere otoparka çekildi. 

 

Polisin 'dur' ihtarına uymayıp kaçan 21 yaşındaki sürücü Mithat Ö. ise 'Karayolları Trafik Kanunu'nun ilgili maddesi gereğinde 466 TL idari para cezası yedi. 

1 yorum yapılmış
  • melungeon14
    11 Aralık 2015 • 05:35
    yok böyle şey madem sokmuş.türkiyede kazıklanmadan araba almış..tr plaka çıkartmasına izin verin..sadece vergisini cok yüksek alırsanız..yine aynı hesaba gelir..zaten zenginler kılıfına uydurup sokuyor...demekki o ülkelerin ekonomisi ve yaşantıları bizden cok üstün...adamların simitçileri o arabalara biniyor..bizim buralarda dr.ler bine binemiyor...dengeye bak oranın simitçileri biniyor buranın zengin iş adamları...ne tuhaf....
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.