VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ERÇOŞKUN BAŞKAN OLUYOR

16 Aralık 2015

Bolu Gazetesi’nin haberine göre, Ak Parti Bolu milletvekili Ali Ercoşkun Akdeniz Parlamenter asamblesi komisyon başkanı olacak. Kararın bu hafta içinde açıklanması bekleniyor.

1 Kasım seçimlerinden sonra Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonuna seçilen Ercoşkun, uzun yıllar görev yaptığı Akdeniz Parlamenter asamblesi komisyon başkanlığına atanacak.

Geçtiğimiz dönem TBMM Akdeniz İçin Birlik Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Üyesi olarak görevlendirilen  Mart 2012’de Ürdün’de yapılan, Asamble Genel Kurulunda Ekonomik Komite Başkanı ve Başkanlık Divanı Üyesi seçilen Ercoşkun, Bolu Gazetesi’nin aldığı bilgiye göre geçtiğimiz dönemlerde ki başarılı çalışmalarından dolayı Akdeniz Parlamenter asamblesi komisyon başkanı olacak.

 

4 yorum yapılmış
  • Alinarl
    16 Aralık 2015 • 07:05
    Hayırlı olsun Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin inş Başarılar dilerim
  • Efrayim
    16 Aralık 2015 • 12:32
    Rabbim hayırlı eylesin vekilime her görev yakışır
  • zgrKrolu
    16 Aralık 2015 • 23:26
    "Bolulu siyasetçilere son dönemlerde önemli görevler veriliyor" Neymiş o önemli görevler Boluya bir faydası mı vardır ? Bu önemli görevler sayesinde yeni adliye binasını hemen mi yaptıracaklar.
  • Aydnzmenli
    17 Aralık 2015 • 10:18
    Sayın vekilimize başarılar temenni ediyorum.kazanımlar basarilar hiçbirşey kendiliğinden olmuyor özellikle siyasette.buralarda bulunmanın tabiki artıları olacaktır.bizler sayın vekilimizi sahiplenerek ne kadar çok destek verirsek kazanimlarimiz o kadar çok fazla olur.el gibi durmayalim.birbirimize el olmayalimki gücümüze güç katalim.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.