VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

EMNİYETTEN ON NUMARA EĞİTİM!

17 Aralık 2015

Bolu'da ilkokul ve okul öncesi öğrencilerine yönelik Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından akülü arabalarla uygulamalı trafik eğitimi verildi.

 

HABER: OĞUZ AKYÜZ

 

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, ilkokul ve okul öncesi öğrencilerine yönelik trafik uygulaması başlattı. Proje kapsamında 5 bin öğrenciye yönelik seyyar trafik parkurunda akülü araçlarla uygulamalı trafik eğitimi verilmesi planlanıyor. Uygulama sayesinde öğrencilerin kazaların önüne geçmek, toplumsal hayata katılmak ve mevcut trafik kurallarını öğrenmenlerine yardımcı olmak hedefleniyor.

 

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ile Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü'nün koordinesinde yürütülen proje kapsamında bugün İzzet Baysal Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nde Cumhuriyet İlkokulu ve okul öncesi öğrencilerine yönelik uygulamalı eğitim verildi. Eğitime İl Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya, emniyet müdür yardımcıları, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı. Akülü arabalara binen öğrenciler, yol güzergahını takip ederek tabelalara karşı ne kadar duyarlı olacakları test edildi. Bazı öğrencilerin kırmızı ışığa aldırmadan yola devam etmeleri dikkat çekerken, denemeden sonra polisler öğrencilere trafik kurallarını öğretti. 

  • EMNİYETTEN ON NUMARA EĞİTİM!
  • EMNİYETTEN ON NUMARA EĞİTİM!
  • EMNİYETTEN ON NUMARA EĞİTİM!
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.