VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ACUN'A GEREDE'DEN RAKİP ÇIKTI!

4 Ocak 2016

Bolu'nun Gerede ilçesinde ünlü yapımcı Acun Ilıcalı'ya rakip çıkacak bir yarışma düzenlendi. 'O Ses Gerede' yarışmasında en güçlü sesler ödüllendirilecek. İşte yarışmanın detayları...

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı tarafından televizyon ekranlarında yayınlanan 'O Ses Türkiye' yarışmasına rakip Gerede'den geliyor. Gerede'de yaşayan ve Konservatuara hazırlanan 20 yaşındaki Mustafa Demir, yapımcılığını üstlendiği bir yarışma düzenlendi. 'O Ses Gerede' adını taşıyan yarışmada, en güçlü 10 ses belirlenerek eleme yapılacak. İlk üç yarışmacıya altın ve para gibi çeşitli hediyeler verilecek. 

Yarışma koşullarını anlatan Mustafa Demir, "İki ay sonra yarışma finali olacak. Şuana kadar 30 başvuru yapıldı. Mart ayına kadar yüzlerce başvuru yapılmasını bekliyoruz. Bu başvurular arasından 10 kişi finale kalacak. Daha sonra ilk 3 sırayı alanlar ödüllendirilecek. Amacımızı Gerede ilçesindeki yetenekleri keşfetmek" diye konuştu. 


'O Ses Gerede' yarışmasına katılmak isteyenler 05319732095 numarasından yarışmaya başvuru yapabilecek. Finali 500 kişilik salonda yapılacak olan yarışmada iki jüri üyesi görev alacak. 

 

2 yorum yapılmış
  • yuksel-14
    4 Ocak 2016 • 15:47
    aslında yarışma abant tvde yapılmalı çünkü uydu yayını...ve dünyaya yayına acık...gerede tv de köröğlu gibi sade il ici yayın yapıyor..yaramaz....
  • ercanotlu
    7 Ocak 2016 • 03:46
    yarışmayı abant tv yapın türkiye izlesin
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.