VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER - 07 OCAK PERŞEMBE

7 Ocak 2016

Bolu'da bugün vefat edenler, rahmet diliyoruz

  1- Banaz Köyü Çandır Mahallesi halkındanDurkadın AYDIN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

    Cenazasi bugün Banaz Köyü Çandır Mahalle Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

    2- Sağlık Mahallesi halkından Bahriye BARUG'un eşi, İlknur, Elif ve Mikail BARUG'un babası, Fatih BARUG'un eniştesi; Hasan BARUG Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

    Cenazesi bugün Hacı Mahmut Ericek Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

     3- Kaynaşlı Yeni Yurt Köyü halkından Mehmet TOPRAK'ın oğlu, Nadiye TOPRAK'ın eşi, Emine, Havva, Hamdi ve Hatice TOPRAK'ın babası; Dursun TOPRAK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

    Cenazesi bugün Kaynaşlı Yeni Yurt Köy Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

     4- Aşağısoku Mahallesi halkından Merhum Hüseyin ve Gülizar ÇELİK'in oğlu, Merhum Kemal ÇELİK'in kardeşi, Nimet ÇELİK'in eşi, Semiha ATBAN'ın babası, Metecan ve Berke ATBAN'ın dedesi; Mustafa ÇELİK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

    Cenazesi bugün Aşağısoku Mahalle Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Yenigüney Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

    5- Mudurnu İlçesi Cuma Köyü halkından Merhum Arif UĞURLU'nun eşi, İsmail UĞURLU ve Sadiye TAŞOLUK'un annesi, Mehmet KAŞLI ve Hatice KAZAN'ın babaannesi, Serhat ve Sinem TAŞOLUK'un anneannesi; Zehra UĞURLU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

    Cenazesi bugün Tepecik Mahallesi Akşemsettin Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Okçular Köyü İmamlar Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.