VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER - 26 OCAK SALI

26 Ocak 2016

Bolu'da bugün vefat edenler...

1- Yukarı Çamlı Köyü Çengeller Mahallesi halkından Merhum Niyazi KÜÇÜKPINAR'ın eşi, Mustafa, Nazik, Firdevs, Emine ve Fatoş KÜÇÜKPINAR'ın annesi, Sakine ÖZTÜRK, Meliha ÖZDEMİR ve Hasan Hüseyin ÖZDEMİR'in kardeşi;Nazile KÜÇÜKPINAR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Yukarı Çamlı Köyü Çengeller Mahalle Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

2- Kasaplar Mahallesi halkından Makbule BURSALIOĞLU'nun eşi, Merhum Ormancı Niyazi BURSALIOĞL'nun oğlu, Mehum Niyazi DURSUN ve Necmi BURSALIOĞLU'nun kardeşi, Mehmet ve Emrah BURSALIOĞLU'nun babası; Nevzat BURSALIOĞLU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

Cenazesi bugün Kasaplar Mahalle Camii'nde kılınacak  öğle ve cenaze namazından sonra Kasaplar Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir.

3- Elmalık Köyü halkından DSİ'den Emekli Fahrettin ve Fahriye ÖZDEMİR'in oğlu, Yüksel ÖZDEMİR'in eşi, Eda ALDEMİR'in babası, Aziz ALDEMİR'in kayınpederi, Önder ve Namık ÖZDEMİR'in kardeşi, Adnan DERİCİ'nin yeğeni; Gentaş'dan Emekli  Özer ÖZDEMİR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Borazanlar Mahallesi Eski Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Borazanlar Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. 

4- Seben ilçesi Kızık Köyü halkından Ruhi YAMAN'ın eşi, Hasan, Ersin ve Esin YAMAN'ın annesi; Hatice YAMAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi  bugün Ilıcakınık Köy Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonrra köy mezarlığına defnedilecektir.  

5- Yolçatı Köyü halkından Merhum Rüstem KAÇAR'ın eşi, Fatma, Ayşe, Hatice, Emine, Orhan ve Nermin KAÇAR'ın annesi; Hacer KAÇAR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

Cenazesi bugün Borazanlar Mahallesi  Eski Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.