VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İKİ DERSHANEYEYLE İLGİLİ FLAŞ KARAR

2 Şubat 2016

Bolu’da Paralel Yapı’ya yakınlığıyla bilinen iki dershanenin işyeri açma ve işletme ruhsatları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından iptal edildi. Kent merkezindeki FEM dershanesine Bolu Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri iki kez baskın yapmıştı.

Edinilen bilgiye göre, Bolu kent merkezinde hizmet veren ve Paralel Yapı’ya yakınlığıyla bilinen FEM Dershanesi ile Gerede’de bulunan Özel Arkut Dershanesi’nin işyeri açma ve işletme ruhsatları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından iptal edildi. Bolu Milli Eğitim Müdürlüğü müfettişlerinin raporları sonrasında Bakanlığın karar aldığı belirtildi. Kararın Bolu Valiliği’ne gelmesi sonrasında izinsiz faaliyet yürütüldüğü gerekçesiyle Bolu Belediyesi ve Gerede Belediyesi’ne dershanelerin kapatılmasıyla ilgili evrak tebliğ edildi. Belediyelerin zabıta ekipleri kısa süre içersinde dershaneleri mühürlemeye gidecekleri öğrenildi.  

Geçtiğimiz aylarda Bolu Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri tarafından Karamanlı Mahallesi Şemsi Ahmetpaşa Caddesi'nde bulunan FEM Dershanesi’ne baskın düzenlenmiş ve dershanede bulunan çok sayıda evrak ve had diske el konulmuştu. 

2 yorum yapılmış
  • Mustafa
    2 Şubat 2016 • 05:41
    Petrolcü, guguk bürosu açan ve üniversitenin yönetimindeki fetoşçulara ne zaman operasyon yapılacak?
  • insafszlar
    2 Şubat 2016 • 07:17
    ya siz var ya insan olamazsınız yer yüzünün en korkunç insanları sizsiniz ben ak parti yalakası, sınav dershanesine gittim, 4 bin lira fiyat istediler buraya geldim 2 bin lira fiyat istediler şimdi ben üniversite sınavına hazırlanıyorum kapatırsanız bunun vebali inşallah hepinizin üstünde kalır.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.