VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

62 İŞYERİNE GIDA BASKINI

2 Şubat 2016

...................

Bolu’da sahte ve bozuk gıda ürünlerine karşı yapılan denetimlerde bazı işyerlerinde son kullanma tarihi geçmiş ve küflenmiş gıda ürünlerine rastlanıldı. 4 işyerine toplamda sadece  6 bin 176 TL ceza kesildi.

  Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ekipleri tarafından 5 bin 996 sayılı kanun kapsamında gıda satışı yapan 62 işyerinde denetim yapıldı. Denetimlerde 4 işyerinde son kullanma tarihi geçmiş gıda malzemesi ile küflenmiş 175 kilogram kaşar peyniri ele geçirildi. Ekipler tarafından 4 işletmeye 6 bin 176 TL idari para cezası uygulandı.

1 yorum yapılmış
  • kardelentrk
    3 Şubat 2016 • 00:40
    Allah razı olsun görevlilerden.sorun sağlık olunca tepkisiz durmamalıyız.İnsan hayatı bu kadarmı uçuz.köpeklerde yemiyor küflü peyniri.kokluyor.Soruyorum size ,bir insan olarak bunu başka insanlara hayatlarını hiçe sayarak nasıl yaptınız.Nasıl bir vijdana sahipsinizki insan hayatını hiçe sayıyorsunuz.yazıkki yazık.Hak ettikleri cezayı bulsunlar allaha havale ediyorum sizleri.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.