VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ANNE VE OĞLUNUN BAŞINA GELENLER...

10 Mart 2016

Bolu’da evlerinin bahçesinde hint keneviri yetiştirmek suçundan tutuksuz yargılanan anne-oğul beraat etti. Anne 65 yaşındaki Makbule Sevim, “Benim bitkinin ne olduğundan haberim yoktu. Çiçek sanıyordum, suluyordum. Polisler söyleyince öğrendim” dedi.

Bolu Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada, geçtiğimiz Kasım ayında polis ekiplerinin Yukarı Soku Mahallesi’nde müstakil bir eve düzenlenen operasyonda bahçede 10 kök hint keneviri bulundu.

“BESLEDİĞİMİZ BILDIRCINLARIN GÜBRELERİNİ ORAYA DÖKÜYORDUK. DAHA SONRA ORADA BİR BİTKİ ÇIKTI”

Evde yaşayan 65 yaşındaki Makbule Sevim ve oğlu 31 yaşındaki Vedat Sevim gözaltına alındı. Bolu Ağır Ceza Mahkemesi'nde 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle tutuksuz yargılandıkları davada 65 yaşındaki Makbule Sevim, "O bitkilerin olduğu yerin 2 metre yanında kümesimiz var. Biz beslediğimiz bıldırcınların gübrelerini oraya döküyorduk. Daha sonra orada bir bitki çıktı. Benim bitkinin ne olduğundan haberim yoktu. Çiçek sanarak suluyordum. Uyuşturucunun ne olduğunu bile bilmem" dedi.

“KUŞLARA VERDİĞİMİZ YEMLERİN İÇİNDE BÖYLE BİR MADDE VARMIŞ”

3 çocuk babası Vedat Sevim ise, “Hint kenevirinin ne olduğunu bile bilmem. Ben bıldırcın ve papağan besliyorum. Kuşların gübrelerini döktüğümüz yerde böyle bir bitki çıkmış. Kuşlara verdiğimiz yemlerin içinde böyle bir madde varmış, onu sonradan öğrendim. Uyuşturucu çıktığını öğrenince çok şaşırdım” diye konuştu.

  Mahkeme başkanı, bahçeden herkesin geçebileceği, kenevirlerin kuş gübresinin toprağa karışmasıyla kendiliğinden yetişmiş olabileceği gerekçesiyle sanıkların beraatına karar verdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.