VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

2 KADIN SUÇÜSTÜ YAKALANDI

16 Mart 2016

Bolu’da iki kadın hırsız girdikleri evde komşuların polise ihbar etmesi sonrasında suçüstü yakalandı. Polis sitelerde veya apartmanların önlerinde şüpheli şahısların 155 polis imdat telefonuna bildirilmesini istiyor.

Edinilen bilgiye göre, Düzce, Ankara ve Kırıkkale’de polis ekipleri tarafından hırsızlık suçundan aranan D.Y. ve Z.O. isimli iki kadın İzzet Baysal Mahallesi’nde bulunan bir apartmandaki daireye girdiler. Komşuların şüpheli iki kadını görmesi üzerine polis ekiplerine  haber verildi. Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’ne bağlı ekipleri eve baskın düzenleyerek 2 kadını suçüstü yakaladı. Gözlatına alınan kadınların çok sayıda mahallede hırsızlık olayı gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Kendilerine ‘Kırıkkale Grubu’ adını veren hırsızlık çetesi üyesi olan kadınlardan D.Y.’nin 2,5 yıl, Z.O’nun ise 4,5 yıl  kesinleşmiş hapis cezalarının olduğu belirtildi.

POLİS VATANDAŞLARI UYARIYOR

Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’ne bağlı ekipleri, vatandaşları şüpheli şahıslara karşı uyarıyor. Polisin sık sık broşürler ve yazılı açıklamalarla şüpheli şahıslara karşı vatandaşların dikkatli olmaları isteniyor.  

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.