VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'NUN DEV TURİZM TESİSİ....

2 Nisan 2016

.......................

Bolu’da 250 milyon dolarlık yatırımla kurulacak 7 bin 200 yatak kapasiteli Narven Termal Sağlık Kasabası'nın ilk etabı tamamlanarak konuklarını ağırlamaya başladı.

Demirciler Köyü mevkiinde 5 sermaye grubu tarafından yaptırılan sağlık turizminin en önemli merkezleri arasında yer alacak termal kasabanın ilk etabı tamamlandı. 2 yıl önce yapımına başlanan projenin ilk aşamasının tamamlanmasıyla termal kasaba ilk konuklarını da ağırlamaya başladı. İlk etabı 45 milyon dolara mal olan termal kasabanın tamamının  2020 yılında bitirilmesi hedefleniyor. 250 milyon dolarlık bir yatırım ön görülen kasaba 1250 daire, 150 rezidans daire ve 200 odalı otelle birlikte 7 bin 200 yatak kapasitesine sahip olacak. Tesiste yılda 400 bin kişinin konaklaması hedefleniyor.

2020 YILINDA 100 MİLYON TL GELİR BEKLİYORUZ

Üst düzey sağlık ve konfor sunan bir tesis inşa ettiklerini belirten Narven A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ericek, "Henüz birinci etabın ilk bölümünü açmamıza rağmen şimdiden 350 kişi istihdam ederek bölgede özellikle gençlere ve ev hanımlarına iş olanağı sağladık. Proje tamamlandığında hedefimiz bin kişiye istihdam sağlamak. Narven olarak üst düzey sağlık ve konfor sunan hizmetleri doğanın tam ortasında en doğal haliyle sunuyoruz. 2020 yılında Bolu ve ülke ekonomisine yılda 100 milyon TL turizm geliri sağlamayı hedefliyoruz. Narven yalnızca Bolu turizmine değil aynı zamanda Türkiye turizmine de katkı sağlayacak" dedi.

İlk etap dairelerden birkaç tane kaldığını açıklayan Narven A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Yıldız ise şunları söyledi:

"Termal turizmin yanı sıra afiyet turizmi, sağlık turizmi ve kültür turizmine yönelik birçok alt yapıyı da bünyesinde bulunduran Narven Termal Sağlık Kasabası sektörün örnek projesi olarak önemli bir potansiyele ulaşmayı hedefliyor. Tapulu, hisseli gayrimenkul sitemi ile gerçekleştirdiğimiz satışlarımız 6 bin 500'e ulaştı. Birinci etabın ilk bölümünde son birkaç dairemiz kaldı. 2017'de açılması planlanan yeni etabımızda da satışlarımız hızla devam ediyor. 2020 yılında projeyi tamamlamayı planlıyoruz. Hedefimiz Türkiye'nin 7 bölgesinde 7 sağlık kasabası kurmak."

Etiketler: BoluNarven
4 yorum yapılmış
  • esmaozarslan
    2 Nisan 2016 • 07:59
    Bolumüz için hayırlısı olsun allah yolunuzu acik etsin mustafa bey bizlere de iş imkanı oluyor
  • esmaozarslan
    2 Nisan 2016 • 08:07
    Bolumüz için hayırlısı olsun allah yolunuzu acik etsin bizede is imkanı doguyor
  • Bayramankaya
    3 Nisan 2016 • 12:09
    Ben istanbulda yaşayan bir bolulu olarak rabimin boluya bahsediği dağadan yeterince yararlanılamadığını düşündum hep bu atilan adimlar çok güzel allah muafak etsin inşallah BÜYÜYEN TURKIYE BÜYÜYEN BOLU YOLUNUZ AÇIK OLSUN Emeği geçen yatırım yaparak elini taşın altina koyan herkese tesekurediyor şükranlarımı sunuyorum allah cumlenizden razı olsun.
  • MehtapetinkayA
    3 Nisan 2016 • 13:49
    Güzel memleketim bolu için hayırlı uğurlu olsun...bu projede emeği geçen başta halit yıldız ve diğer büyüklerimize çok teşekkürler..bolumuzun gelişmesi ve iş imkanı sağlanması açısından izzet baysal gibi adamlara ihtiyaç var..tüm bolulu ve yabancı konukların faydalanması dileğiyle
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.