VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÜLKÜCÜLERİN YENİ EĞİTİM YUVASI HİZMETE GİRDİ

3 Nisan 2016

Bolu Ülkü Ocakları İl Başkanlığı uzun süren çalışmalar sonrasında Büyük Cami Mahallesi Parti Sokak’ta bulunan Şahinoğlu İşhanı’nda mülkiyeti satın alınan yeni yerine taşındı. İl Başkanı Adem Evcil, “Ocağa giden çocuk canlı bomba olmaz, ocağa giden çocuk tecavüzcü olmaz, ocağa giden çocuk terörist olmaz” dedi.

Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Adem Evcil’in büyük gayretleri ve işadamları ve vatandaşların destekleri sayesinde alınan Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı’nın yeni yeri etüt merkezi ve ders ofisi olarak kullanılacak. Ayrıca Kuran-ı Kerim ve YGS ile Ales’e hazırlanan öğrencilere 20 kişilik gruplar halinde ders verilecek.

 “OCAĞA GİDEN ÇOCUK TERÖRİST OLMAZ”

Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Adem Evcil, “Allah’ın izni keremi ve siz değerli büyüklerimizin destekleri ile etüt merkezi olarak kullanacağımız, ocağımızın kendi mülkü olacak yerimizi almış bulunmaktayız. İlelebet sancağımızın Bolu’da dalgalanması bizlerin onuru şerefi olacaktır. Şu gelip geçici dünyada insan yetiştirmeye yatırım yapan büyüklerime gösterdikleri ilgi için teşekkür ediyorum. Geleceğin mimarı gençler olacaktır. Unutmayın, ocağa giden çocuk canlı bomba olmaz, ocağa giden çocuk tecavüzcü olmaz, ocağa giden çocuk terörist olmaz. Alparslan olur, Fatih olur, Başbuğ olur velhasıl kelam adam gibi adam olur. Rabbim bizlere destek veren büyüklerimizin helal kazançlarına bin katsın. Bizlere güvendiğiniz,destek olduğunuz için siz büyüklerime çok teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu. 

4 yorum yapılmış
  • Haci
    3 Nisan 2016 • 04:31
    Adem kardesimizde ve emegi gecen herkesden allah razi olsun
  • Bolulu
    3 Nisan 2016 • 05:59
    Chp ile komşu olmuşlar.
  • gldrgldrsov
    3 Nisan 2016 • 15:11
    Ozgecanin tecavuzcusunu unutmadık!..
  • takipteyim
    3 Nisan 2016 • 21:31
    Ozgecanin katili ve tecavuzcusunu unutmadık!...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.