VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KÜMEYE GİDİYORUZ BEYLER...

12 Nisan 2016

...........................

 

 

 

Boluspor, PTT 1’inci ligin 29’uncu haftasında kendi sahasında Adanaspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar, zorlu karşılaşmanın ilk yarısını 1–1 berabere kapattığı karşılaşmada Adanaspor’a 2–1 mağlup oldu. Kırmızı beyazlıların tek golünü Adanaspor’dan Nduka kendi kalesine attı. Boluspor, aldığı bu mağlubiyetle 35 puanda kalarak Play-Off potasından iyice uzaklaştı. Boluspor’da kazanamama serisi 9 maça çıktı. Lider Adanaspor ise aldığı galibiyetle şampiyonluk yolunda bir engeli daha kayıpsız atlattı.

Boluspor’da maç öncesi ısınma esnasında sakatlanan Soner’in yerine Erdi forma giyerken, Kemal’in yerine Luiz, sakatlığı süren Umut’un yerine Özgür ve Andaç’ın yerine de Jansen ilk on birde maça başladı.

ADANASPOR GOLLE BAŞLADI

Zorlu karşılaşmaya Boluspor’un vuruşu ile başlandı. Adanaspor maçın 4’üncü dakikasında öne geçti. Ani gelişen atakta arka direkte topla buluşan Samican’ın sert vuruşunu Adem çizgi üzerinden çıkaramayınca top Boluspor ağlarıyla buluştu. Bu golle Adanaspor, Boluspor karşısında 1–0 öne geçen taraf oldu. Maçın ilk 10 dakikasında Adanaspor, Boluspor karşısında etkili oldu. Karşılaşmanın ilk 15 dakikası Adanaspor’un 1–0 üstünlüğü ile geçildi.

BOLUSPOR’DAN CEVAP GECİKMEDİ

Boluspor, ilk tehlikeli atağını 23’üncü dakikada geliştirdi. Yusuf Emre, ceza sahası dışından çok sert vurdu, kaleci topu güçlükle kornere gönderdi. Bu pozisyonun devamında Yusuf’un kullandığı köşe vuruşunda topla son kez temas eden Nduka, topu ters bir vuruşla kendi ağlarına gönderdi. Boluspor bu golle 1-1’lik beraberliği yakaladı. Boluspor, 33’üncü dakikada 2’inci gole çok yaklaştı. Jansen ceza yayı üzerinden çok sert vurdu, yerden seken topu kaleci Hayrullah son anda kornere çeldi. Bu dakikada Boluspor mutlak bir golden oldu. Boluspor 35’inci dakikada gole bir kez daha çok yaklaştı. İvanovski ceza sahası içinde Jansen’in önüne topu indirdi. Jansen, iki oyuncunda sıyrıldı, bomboş durumda kaleci ile karşı karşıya kalan Hollandalı oyuncunun vuruşu üstten auta çıktı. Boluspor bulduğu beraberlik golünün ardından peş peşe rakip kalede tehlikeli pozisyonlar buldu.  45’inci dakikada Boluspor bir pozisyondan daha sonuç alamadı. Yusuf Emre, Jansen ile verkaç yaptı, Yusuf arka direğe topu ortaladı, Adem’in kafa vuruşu direği yalayarak auta çıktı. Karşılaşmanın ilk yarısı 1–1 eşitlikle sona erdi.

BOLUSPOR ATAK BAŞLADI

Maçın ikinci yarısına Adanaspor’un vuruşu ile başlandı. İkinci yarıya her iki takımda aynı on birlerle başladı. Karşılaşmanın 54’üncü dakikasında Boluspor’dan Yusuf sarı kart gördü. Boluspor, ikinci yarıda Adanaspor’a oranla daha atak oyun sergiledi. Kırmızı beyazlılar, duran toplardan pozisyon aradı. Maçın 60 dakikalık bölümü 1-1’lik eşitlikle geçildi.

ADANASPOR ÖNE GEÇTİ

Maçın 72’inci dakikasında misafir takım 2’inci golü buldu. Ani gelişen Adanaspor atağında Nduka topu ceza sahasına ortaladı. Arka direkte Uche Kalu kafayla topu ağlara gönderdi. Adanaspor bu golle Boluspor karşısında 2–1 öne geçti. Boluspor teknik direktörü Fatih Tekke ilk oyuncu değişikliğini 77’inci dakikada yaptı. Emre Kılınç oyuna girdi, Cumali oyundan çıktı. Boluspor, 83’üncü dakikada 2’inci oyuncu değişikliğini yaptı. Özgürcan oyuna girdi, Alican oyuna dahil oldu. Boluspor’da 84’üncü dakikada Adem sarı kart gördü. Oyunun son anlarında Boluspor, Adanaspor’u kendi yarı alanına hapis etti. Boluspor, son oyuncu değişikliğini 90’ıncı dakikada yaptı. Orhan Gülle oyuna girdi, Yusuf Emre oyundan çıktı. Maçın sonuna 4 dakika süre ilave edildi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Boluspor kendi sahasında Adanaspor’a 2–1 mağlup oldu. Kırmızı beyazlılar, 35 puanda kaldı. Boluspor, ligin 30’uncu haftasında deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.